Hejsan.
Här kommer några snabba bilder från min dag.

Gick upp vid sex och kollade på två avsnitt av Threesome på SVT. Riktigt bra serie. Bra skådespelare, äkta och ärliga dialoger om relationer. Därefter betade jag av lite arbete i soffan med kaffet vid sidan.

Dags att göra smoothie. Följer ni mig på Instagram så har ni säkert sett mina olika recept i story. Vill ni att jag delar även här?

Gulliga Boris väntade tålmodigt på en lite längre promenad.

Och jag knäppte en bild på skuggorna och den vackra buketten med tagetes.

Sedan bar jag ut min smoothiebowl och åt den under äppelträdet innan jag tog tag i lite trädgårdsarbete. Igår kväll jagade jag upp säkert 45 mördarsniglar och denna afton fortsätter jakten med ficklampa i högsta hugg. Det gäller att vara med på kvällarna när de kryper fram…

Sedan åkte jag till arbetet. Här är så kul nu! Mängder av hitresta gäster och glad personal. Vi har det så trevligt tillsammans under ett arbetspass. Här har Theoni på sig en favoritblus – Johanna i randigt. (reklam)

Jag har på mig Jules kjol och Alice blus. Satte ett bälte i midjan för tycker det är snyggt att markera.  (reklam)

Här är Sofi och hennes syster Allis som jobbar med oss denna sommar. De är både trevliga och flitiga. Lyllos oss.
Har alltid haft väldig tur med min personal och är så tacksam för det.

Nu slår klockan snart fem och jag ska smita från butiken och låta de andra låsa. Ska hem och fixa i trdgården och ta en cykeltur till havsbad. Sedan ska jag möta upp min man för bastu och date i växthuset. Mysigt!
Hoppas ni har en fin dag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Några snabba från dagen

  1. Tack för din fina blogg ✨💫!

    Måste bara kommentera att du säkert hittade 45 mördarsniglar. Skönt. För hemma hos oss har jag vissa kvällar hittat 200+150 st På. En. Kväll. 😆. Jädra svårt att odla vissa grejer här.

    Hälsningar från Färingsö i Mälaren

  2. Här lite utanför Halmstad ser man sniglarna även på dan. I går var vi ute ett varv, minst hundra.

  3. Hej Kristin! Följer dig regelbundet och du får gärna dela lite goda recept på smoothies/bowls här. Jag har inte Instagram! Tack för allt du delar med dig av! Kram Lisa

  4. Var kommer er superfina hundkorg ifrån? Vår är söndertuggad och den där såg ut dom en fin ersättare😊