Jag märker att jag varierar tre outfits löpande och genomgående denna sommar. Bekvämt och enkelt – testar jag något annat så åker detta snart på ändå…
Mina svarta jeansshorts är kalas i alla sammanhang – mjuka och smidiga med fickor till mobilen. En blus upp till så känner jag mig fin. Brukar ta någon linneblus från min egna kollektion för KLco men denna dag blev det en tjusig vit från Skall.

Vankas det middag eller date så åker kjol och top på. Älskar den här sortens toppar med knyt över bysten och bara axlar. Funkar utan bh tycker jag och man får se till att man har en relativt jämn sommarhud, så tråkigt med ränder ju. Jag har mina franska stunder i solen att tacka för en jämn sommarhud- i Languedoc solar de flesta topless på stranden oavsett ålder och kroppsform. Rätt befriande tycker jag. Kjolen har några år på nacken och kommer från HM och topen är från i år hos Sezane – har även en vit.

Detta har jag på mig prick nu. Linneshorts och stor linneskjorta. Allt från KLco och det bästa man kan svira runt under ett sommarlov om du frågar mig. Just skjortan är en nyhet som kommer senare denna sommar och shortsen är faktiskt ett par pyjamasshorts. Just nu är de slut i den här kulören men finns i vitt.

Nu ska jag ta mig i kragen här i soffan. Har gjort en lång lista med grejer jag vill beta av. Det är trädgård, tvätt, post, städning och andra måsten. Ska plugga in en bok i öronen och bara köra på. Hoppas jag hinner kavla några tallrikar av porslinslera i ateljén också. Sent i eftermiddag är planen att lillebror och jag ska åka iväg med krabbfiske, kortlek, snacks och pyjamas för att sova en natt i bilen… mysigt va?!

Kommentarer till “Klädkod sommar 2022

  1. Du ser helt fantastiskt ut med den vita kjolen och svarta toppen! Så enkelt men samtidigt snyggt!

    Och.. nu blev jag nyfiken på topless solande, vill du berätta mer? Är det så man gör i Frankrike? Lät ju rätt så avslappnat.

  2. Längtar tills jag är klar med sommarjobbet då ska fin kläderna på 🙂
    För ett tag sedan hade du på dig ett vackert blått halsband. Vart någonstans har du köpt det? Önskar dig en fin sommar.

Kommentarer stängda