Godafton – en sen sådan.
Har suttit och försökt tanka upp bilder från vårt första besök i detta huset – tänkte visa er. Men utan framgång dessvärre.
Hoppas på bättre lycka imorgon, nu tänkte jag ge upp och krypa ner i sängen.

Men så här ser i alla fall en del av köket ut just nu  – imorgon bitti åker jag och hämtar kakel och sedan hoppas jag den lokala snickaren kommer och hjälper mig att sätta upp dem. Det har han i alla fall lovat…
Vi kommer täcka 90cm upp på väggen och även kakla den befintliga diskbänken. Vi har kollat på en mängd olika lösningar på diskbänk men landade i att den lättaste, mest ekonomiska och hållbaraste var att behålla bänkskivan och kakla uppe på den. Hoppas det går. Jag har liksom bara fått för mig att det borde.
Så synd att jag inte når “före bilderna” – vi hade nämligen överskåp och ett ganska märkligt färgsatt kök innan vi grejade med lätta medel. Tog ner skåpen, spacklade och målade.
Ok. Fortsättning följer alltså…