Innehåller reklam för egen verksamhet

Idag har jag lagt sista handen vid bilderna vi fotat denna vecka. Phu!
Men vi är långt ifrån klara och behöver bege oss till Bua med kameran några kvällar till…

Att fota i motljus är härligt tycker jag. Det blir ett gyllende skimmer över bilderna och man slipper skarpa skuggor.

Vi använde fyren som back drop, så fint!. Den här klänningen är lanserad idag. Vår fina linneklänning har nu kommit i beige och svart också.
Vi har döpt klänningen till Bua Dress.

Miranda hade sin klänning till linnebyxor. Lager på lager är både praktiskt, varmt och snyggt.

Ny kimono också – Getterön Kimono. 
Fint med fickor och den milda kulören. Är så stolt över att vi jobbar med handtryckta mönster och med små familjeföretag. Nu har vi inte besökt våra leverantörer i Indien på länge på grund av att vi försöker dra ner på flygresor. Desto viktigare är våra skypemöten och täta digitala dialog.
Men det är skillnad – märker att det personliga mötet är väldigt viktigt.

Miranda hade fått en cool jacka av en tjej –  Support your local Girl Gang. Läs allt om det här.

Vi fick brått från fyren för att ta oss till Mirandas pappa som skulle ut med fiskebåten över natten. Han hade kräftor till mig – vilken lyx!!

Kolla – båten är döpt till Miranda och hennes syster Marie. Deras pappa har jobbat som fiskare sedan han var 14 år – nu är han 71 år.

Vi snicksnackade med fiskarna ett litet tag och sedan kastade de loss. Jag ropade “lycka till” men fick genast reda på att man ska absolut inte önska detta… Det bådar nämligen otur till havs.

Hejdå! Vi funderade på om vi skulle följa efter båten ut i sunden för att få fina foton med oss hem men bestämde oss för att avsluta dagen och åka hem till våra familjer istället.

Hos oss hade alla somnat då jag kom hem och jag satte mig och åt upp dessa själv och tittade på Game of Thrones. Rätt fint med ensamheten ändå även fast jag först blev lite sur över att min man somnade ifrån kvällen och kräftorna… hahaha…
Fast han behövde väl det just nu.

Kommentarer till “Kräftor till kvällsmat

  1. Hej! Vad fina esperviksshortsen är! Är väldigt frälst i det mönstret men hann aldrig haffa en skjorta innan den tog slut! Kommer ni ta in skjortan i det blåvita mönstret igen?❤

  2. Åh vad lyxigt med nyfångade kräftor. Mums!
    Hur kan man somna från det och GoT 😬😄
    Angående Bus-klänningen, sitter omlotten fast eller är den lös? Jag tänker om det är en bra klänning utifrån ett amningsperspektiv?
    Trevlig helg! Kram

Kommentarer stängda