Denna veckan har varit väldigt intensiv och jag har bollat mina olika verksamheter med flink hand och stort fokus. Under lördagens långa frukost släppte spänningen i axlarna och jag kände en riktigt stor tacksamhet och glädje över att jag trots allt rodde hem arbetsveckan galant.

Här är två av grejerna jag gjorde som ni kan kika på redan idag. Jag mötte upp Underbara Clara och Annakarin Nyberg och fotade deras nya kampanjbilder för Miss Clarity  på Hotel Eggers i Göteborg. Kika på Claras behind the scenes bilder här och se en sneak peak på de nya klänningarna. Vi hade ett så himla fint Power-team. Heja oss!
Kommer bli jättefina bilder.

Bilden där jag redigerar foton i hotellsängen har jag lånat från Clara.

Jag har också spelat in en podd med Linda på Influencers of Sweden. Vi fick en riktigt trevlig timme och utbytte tankar och idéer om branschen.
Resultatet kan du lyssna på här.

Nu har jag precis kommit hem från en löprunda och ska kasta mig in i duschen innan jag ska jag över till grannen och laga middag med alla kantareller vi plockade i skogen idag. En superfin och helt ledig lördag. Så värd.