Hej. Jag sitter på ett tåg som susar genom södra Sverige. Inom mig så bubblar det av lust och energi att ta tag i saker ordentligt. Plocka ner bollarna och bli den bästa versionen av mig själv.

Jag har mycket som engagerar mig under hösten och jag brinner verkligen för dem alla. Just nu klappar mitt hjärta extra hårt för eventet Ett Mjukare Varberg som äger rum nästa onsdag, den 18/9.

Jag vill att du hjälper oss att fylla Arena Varberg – för att budskapet ska nå så många som möjligt och ge ringar på vattnet. Bor du i grannkommuner och det fortfarande finns platser kvar så tycker jag att du ska boka in dig. Ta med detta till era städer.

Så Välkommen till en helkväll på Arena Varberg – kvällen handlar om att lyfta fram och tala om de utmaningar dagens unga möter i vårt digitala samhälle och hur vi tillsammans – vuxna och ungdomar – kan hjälpas åt att skapa ett mjukare Varberg att leva och växa upp i.

Vi har bjudit in riktigt starka individer på scen, korta föreläsningar varvas med musik och samtal. Så här ser programmet ut.

Under kvällen får du lyssna på: 

– Hampus Nessvold – programledare, skådespelare och artist – och en av Sveriges främsta föreläsare och aktuell med showen ”Ta det som en man”, regisserad av Mia Skäringer. Hampus blandar allvar med gränslös humor och talar om machokulturen, ifrågasätter könsnormer och om vikten av att låta pojkar växa upp till mjuka män.

– Ungdomsjouren Tigerlilja – berättar om de utmaningar de möter i Varberg, hur de dagligen stöttar ungdomar genom sin jourverksamhet och om tjejer och killars olika behov.

– Anna Rask Sanchez, Varbergs största hjärnnörd och leg psykoterapeut. Utifrån den senaste forskningen kombinerat med en gedigen erfarenhet av praktiskt arbete med individer och organisationer tar Anna oss med på en snabbvisit in i vår hjärna och ger oss viktig kunskap om hur vår hjärna mår i den digitala världen – om möjligheter och utmaningar med vår ständiga digitala närvaro.

– Mikael Bergman, en surfande livscoach som älskar att skapa mjuka män. Mikael har gedigen erfarenhet av att arbeta med ungdomar som tappat sin livslust, ungdomar med diagnoser och drogproblem. Mikael kommer att dela med sig av praktiska verktyg kring motivation och drivkraft, om stress, ångest och glädje och hur vi når ut till ungdomarna.

– Musik från Mollie Minott och Land of Trees. En favorit i repris från ”Ett mjukare Varberg” på Brukstorget i våras. Den magiska duetten de sjön tillsammans, ”Shallow”, glömmer vi aldrig. Mollie Minnot och Land of Trees sätter toner på kvällens ämne och borrar sig rakt in i hjärtat.

Detta får ni inte missa! Boka din biljett här>>

Det är många som frågar oss hur vi skapat Ett Mjukare Varberg & ta det vidare till sin egen hemkommun – till er har vi skrivit några ord på vår hemsida att ta del av>>

Kommentarer till “Vi behöver hjälpas åt att sprida kunskap

  1. Ska bli fint att få ta del av🙏så mycket samlad kunskap o erfarenheter som hjälper oss att stötta o förstå🌟Ses den 18/9

Kommentarer stängda