Stickat, kaffe och glossiga magasin

Kom på att jag tycker det är så fint att han en tunn stickad tröja instoppat så här i byxan. Blir ju lite midja då liksom och man kan sätta ett fint skärp i byxan också. Detta fina fick jag i julklapp av min man efter Johanna Bradford tipsat om det i hennes julklappslista. Observant minst sagt.

Idag var jag och höll en tidig morgonföreläsning och sedan ramlade jag in hos min granne Johanna för ett styrkepass i hennes garage. Bästa PT-Johanna, har så mycket kärlek för denna fina människa som är ett stort stöd för mig i både med- och motgångar.

Sedan var det dags för 11-kaffe och jag packade upp ett väldoftande paket från Fru Vintage. Tänker på farmor och farfar, de drack alltid 11 & 3 -kaffe – sedan delade de på en banan och ett grönt äpple varje kväll till Aktuellt. Varje dag. Året om.

Marlene Agemo aka @fruvintage har tagit fram ett vansinnigt gott kaffe i en alldeles förtjusande förpackning. Och när man köper kaffet går en del av pengarna till Läkaremissionen och det känns ju väldigt bra såklart. Hos Sofia på Mokkasin kan du idag läsa en matig intervju med Marlene där hon berättar mer om sitt kaffeintresse.

Igår flyttade vi äntligen taklampan och hängde upp den här. tavelväggen är fortfarande under förändring – suger lite på den karamellen tror jag…

Men alltså – har jag tipsat om senaste upplagan av magasinet The way We Play? Måste visa lite mer men det får jag spara till en annan dag för nu ska jag på mingel på Brukstorget.

Kommentarer till “Stickat, kaffe och glossiga magasin

  1. Lustigt det där med din farmor och farfar… min moster och morbror delar på en apelsin varje kväll. Alltid ståendes vid diskbänken och min moster delar den oskalad i lika många klyftor. Det är faktiskt en slags trygghet i att se dem göra det – fortfarande efter alla dessa år.

Kommentarer stängda