Nu kör vi ett svep med mobilbilder och skärmdumpar tycker jag. Först ett foto jag skickade min man strax efter 20.00 då jag var på utbildning och valde att krypa ner i hotellsängen med en bok och ansiktsmask tidigt.

Johanna Bradford har ju gjort en sänggavel med Melimeli och den här skärmdumpen från hennes blogg skickade jag min man. Och nu är en liknande på väg hem till mig – så spännande! Tänker att det kommer bli så fint till vår tapet som faktiskt påminner om Johannas fast är i grön färgställning. Får alltid den bästa inspirationen från Johanna och är även sugen på sänglamporna. Hahaha!
Vilken härmis jag är.

En bild jag knäppte till Theoni som jobbar med mig – så hon skulle veta vart jag la to do-lapp och priser.

Hemma i Emily Slottes kök spottar jag både vackra Angelica på @angelickpicture och Maria muggen från KLco.  Denna mugg kommer in i veckan igen och då gäller det att vara snabb med en order för vi har fått otroligt mycket förfrågningar på när den kommer in igen.

En bild jag knäppte på mig själv och skickade till Hanna Wendelbo. Småblommigt och väst.

Detta tipsade både Anna Linton och Lisa Burenius om så nu är jag också fast i 30 dagar yoga med @adrienelouise

Vila med Boris i växthuset. Jag försöker verkligen att dra ner på mitt tempo och vila mer i september.

En skärmdump från Ellos senaste kampanj som inspiration till vår egen fotografering. Så snyggt!

Några dopp i havet blev det denna vecka. Jag hade med mig kaffe i  termosmuggen jag köpt av My Feldt.

Fina Marlene på @fruvintage i gröna Klara klänningen från KLco. Fantastiskt foto på en varm och klok tejej – lyssnar du på henned podd förresten? Mycket bra.

Från min promenad med Boris. Jag har funnit en ny stig över berget på andra sidan tågrälsen och gått den två dagar i rad.  Har som mål att nå 16 000 steg per dag nu ett tag.

Tips från Sofia Wood är alltid välkommet.  Tack för detta!

Idag var det trädgårdslive med Hanna Wendelbo och vi pratade om tulpaner.
Det blev ett peppigt och härligt avsnitt.

Vet inte hur många skärmdumpar jag har från Elsa Billgrens story. Hon har de mest inspirerande innehållet på story och alltid så himla härlig stil. Hon gör mig glad.

Från dagens promenad då jag stannade och tog en bild på denna villa och skickade till min man. Visst hade det varit så otroligt fint med gröna fösnter på vårt gula hus precis som villa Wäring?

Ok, det var allt. Kommer inte hinna länka allt för jag ska hinna göra min yoga nu och klockan är redan 22.20….
Ses i veckan. kram

Kommentarer till “Lately – skärmdumpar från min telefon

 1. Hej Kristin,

  Har följt den här dialogen som pågår och en del är ren konstruktiv kritik som man helt enkelt får ta till sig, reflektera över och tänka på vilken bild av mig vill jag förmedla. En sak som jag vill att du tar till dig är att tydligare skylta med när det handlar om inlägg som är rena annonser. Det finns många influensers som är väldigt noga med att tydligt skriva när det handlar om ”reklam för egen verksamhet” men detta missar du ofta. Inlägget ovan tex innehåller flera sådana inslag utan att detta märks ut tydligt. Det är inte bara etiskt korrekt utan även ett lagkrav Läs detta https://www.konsumentverket.se/for-foretag/marknadsforing/marknadsforing-i-sociala-medier-och-bloggar/

  Sedan är jag väldigt ledsen för din skull över att ingen av dina ”kompisar” står upp för dig när det blåser. Har inte sett en enda kommentar från någon av dessa sk. kompisar. En skärpning till dom, man stöttar i vått och torrt inte bara när är för egen vinning. Punkt.
  Fortsätt inspirera, reflektera och tänk på att det finns inga stormar som inte gör att man kommer ut starkare på andra sidan något klokare.

  1. Hej,

   tack för detta. Jag ska bli tydligare då jag nämner mina egna produkter i förbifarten så här blandat med annat. Jag brukar reklammärka då jag har riktade inlägg med länkar men du har rätt – det bör göras i alla lägen där jag skriver om en produkt från KLco även utan länk. Ber om ursäkt.

   “Vännerna” lägger sig inte i mitt kommantarsfält pga tidigare erfarenheter när sådant här blossar upp.
   Det brukar bara sluta med att man matar de negativa att skriva ännu mer påhopp och det är bäst för mig att bemöta detta själv i mitt forum.
   Jag har bra och nära stöttning av kollegor på annat sätt än i det offentliga rummet. tack för omtanken men ingen av dem ska behöva lägga sig i debatten här.

   Ha en fin helg, Kristin

 2. Hei Kristin, jeg har vært leser av bloggen din i mange år. Fortrinnsvis fordi jeg synes du er en veldig dyktig fotograf med et eget blikk og jeg inspireres av ditt visuelle uttrykk. Jeg er selvstendig næringsdrivende i kreativt yrke selv, og synes også at tematikk du skriver en del om som grunder og samarbeid med andre aktører i lokallivet er interessant.
  Men så er det disse følelsene som kommer frem fra noen av leserne dine her, som jeg også har kjent på. Ser du får det presentert i kvast og unødvendig ordlag, og at du etterspør i en kommentar en mer spesifikk og konkret tilbakemelding. Jeg vil gjerne forsøke å gi deg det. Jeg vet jo at dette er det du jobber med, sosiale medier, merkevarebygging og markedsføring på digitale plattformer. Håper og tror derfor at du kan synes det er spennende å få innsikt i dine leseres følelser og tanker når de besøker dine medier, derfor velger jeg å skrive noen ord til deg.

  Det å bidra for hverandres markedsføring i et lokalt næringsnettverk er en fantastisk ting. Dere i Varberg går virkelig foran som et godt eksempel her. Det er inspirerende å se hvilke samarbeid som kan blomstre av å forene virksomheter og ressurser. Men så lurer jeg på, har dere hatt noen dialog dere imellom rundt de litt mer kritiske spørsmålene, som «hvor mye er for mye», eller «hvordan oppleves dette utad»? Evt. også «hvor går grensene mellom private venninnemeldinger og profesjonelt promoteringssamarbeid»?

  Spesielt på Instagram så er det visst en trend hvor man reposter et innlegg fra en aktør og legger veldig hyggelige, private ord oppå innlegget. Fks: se hva min fantastiske venninne driver med. Så repostes dette innlegget igjen av hun som la ut det opprinnelige innlegget, med enda flere godord og en tagg tilbake oppå. Også dette innlegget kan da gjerne repostes igjen med enda flere godord tilbake til hun som repostet. Da ender man opp med en my story som er en repost av en repost av en repost med intern venninneskryt i en profesjonell kontekst. Hvis man følger flere av dere på likt, så kan det bli veldig mye av den samme posten i løpet av en dag.

  Akkurat dette fenomenet må jeg innrømme at jeg opplever at forekommer veldig ofte hos deg og flere av dem du samarbeider med. Du får mye skryt, kun velfortjent, og veldig ofte deles dette med dine lesere. Fks. i dag, hvor du har lagt ut film av blomster og kort du har mottatt –med tagg og skryt tilbake til avsender. Og det er helt ok, det – men kan all denne berømmingen av hverandre hele tiden bidra til at det oppleves desto mer sårbart når noen ytrer noe kritisk? For oss som ikke er store på sosiale medier, så er det ikke normalt å få så mye positive tilbakemeldinger på daglig basis. Jeg spør om dette fordi du har lagt ut et bilde av en kritisk kommentar til deg fra denne tråden på Instagram. Jeg ville kalt dette for uthenging og stusser på de rent teoretiske valgene bak dette. Du profilerer deg som en profesjonell influenser, og underviser andre i emnet, derfor lurer jeg på om du har tatt et bevisst valg rundt deg og din bedrift som går på at kun positive tilbakemeldinger er velkomne? Ser jo også i denne tråden at du blokkerer de som evt. skulle skrive kritisk til deg og at det tydeliggjøres for oss andre. Jeg har stor forståelse for at man vil beskytte seg selv, men i nettopp dette som har blitt skrevet til deg, så ligger det en del tematikk som kunne vært ganske spennende å belyse. Jeg lurer på hva du som profesjonell hadde du rådet meg til om jeg kom på seminar med deg vedr. SoMe. Hadde du anbefalt meg å henge ut kritiske kommentarer i en story, fks? Har du noen tanker vedr. det bedriftsmessige og markedsføringsmessige aspektet i holdningen om at «enten så liker du det jeg sier, eller så kan du ha deg bort»?

  Når en liten gruppe med influensere blir en «klikk», som svært ofte løfter hverandre frem i sosiale medier – kan dette være med på å skape en «oss mot dem» mentalitet? Kan det bli slik at dere fremstår for interne, og blir mer utilnærmelige og lukket ut mot kundene? En ting er at dere har sosiale kanaler som hver dag viser oss deres «vellykkethet», men hva skjer når dere «vellykkede» går sammen i gruppe og bruker så mye tid på å skryte av hverandre også – kan da deres produkter og tjenester gå litt tapt i all venninnesjargongen? Kan det være at dere støter fra dere markedsgrupper ved å fremstå så interne? Det skrives med så store og malende ord, det er litt vanskelig å tro på at alle man møter i profesjonell setting er den aller fineste, tøffeste, morsomte, sterkeste, mest kreative og ressursfulle man noen gang har møtt. Har dere noen gang snakket om hvor mye av det dere bidrar for hverandre med publisering som er av privat art, og hva som faktisk bør dreie seg om promotering av produkter og tjenester?

  Dette ble mange spørsmål, og forhåpentligvis leses det ikke som kritikk. Jeg har forsøkt å prøve å forstå hva som ligger bak de kritiske kommentarene du har mottatt, og hvorfor jeg får en bismak i munnen i henhold til å lese dine innlegg i blant. Innlegget ditt på Instagram i dag, spesielt teksten på kortet du fikk, bekrefter for meg min egen følelse. Det stod masse gode ord til deg, også sympati med deg som har fått kritikk, og en internt kommentar om at dere i «andedammen» skal fortsette å klø hverandre på ryggen – og at de som mener noe om det kan ha seg bort…
  Da forstår jeg at det jeg føler når jeg følger dine sosiale medier er at det føles som du og dine er med i en veldig intern klikk som ingen andre er velkomne i. Det føles som den «perfekte jentegjengen» på ungdomsskolen. Jeg føler meg ikke velkommen. Her skal det ikke stilles kritiske spørsmål, gjør du det, vil du bli uthengt og du vil bli utestengt, så vil vi trøste den som har fått kritikken og trykke vårt nettverk og hvor flotte vi er i nesa på deg etterpå. Jeg forstår selvsagt at det ikke er slik ment eller at den intensjonen i det hele tatt eksisterer hos noen av dere – men håper med dette at du / dere kan se at det _kan_ fremstå slik for oss som følger fra utsiden. Sender deg derfor denne kommentaren og disse spørsmålene. Uansett interessant. Hvordan ønsker vi å fremstå ovenfor andre på sosiale medier? Hvordan vil vi at andre skal føle seg når de leser hos oss? Og fremstår vi slik som vi tror? Jeg tror at det kanskje kan være enda vanskeligere å forholde seg til «perfekte og polerte» SoMe profiler når de opptrer i unison gruppe med en så tydelig front ut mot alle oss andre. Så vil jeg bare nevne avsluttningsvis at jeg har stor respekt for deg og det du driver med, men reagerte litt på hvordan kritikk i denne tråden ble håndtert, og synes at disse spørsmålene utgjør en interessant debatt. Er du ikke enig i det, så sletter du selvfølgelig denne kommentaren. Jeg er veldig klar over at jeg er en gjest her… MvH Maja

  1. Tack för intressant och välformulerad reflektion.
   Jag har läst den först två gånger på norska och sedan också använt google translate för att ta till mig helheten på svenska också.

   Jag ska verkligen ta med mig detta i mitt arbete och tänka på hur det upplevs för somliga som följer mig. Mitt mål är att detta ska vara en trygg plats full av inspiration, kärlek och kunskap – både för de som besöker mig och för mig själv.

   Att jobba som influencer kan vara ensamt och sårbart. Att skapa ett digitalt nätverk med kollegor där man peppar och repostar varandra tycker jag är positivt men jag förstår dig absolut att det kan bli lite väl bra när samma inlägg repostas 3-4 ggr varje dag i två feed och att det dessutom verkar upplevas som “skryt” – så vill man ju verkligen inte ha det.

   Att följare känner sig exkluderade är inte heller en skön känsla – den vill inte förmedla och jag ska tänka på det när jag postar inlägg både här, på instagram och i story.
   Jag kommer fortsätta lyfta vänner och kollegor i mina kanaler men ska verkligen tänka mer på hur detta landar hos er och göra det omsorgsfullt.

   Jag har aldrig blockerat en ip-adress innan och jag tror aldrig jag tagit bort en kommentar innan heller. Jag har blockat ett fåtal konton på Instagram.
   Som du ser ligger alla negativa kommentarer kvar utom en persons avtryck – jag har tagit bort fem av hennes och tre nya tillkom, de ligger kvar.

   Elaka kommentarer med personangrepp är inte välkomna här. Bara för att jag jobbar med mina kanaler och är offentlig så ska jag absolut inte behöva ta emot detta. Tycker man att jag gör ett dåligt arbete eller har tröttnat på mitt forum så får man gå vidare till ett annat utan att känna ett behov av att göra mig illa och uppfostra mig på ett kränkande sätt.

   Jag är tacksam för att du respektfullt delade med dig av hur du känner.. Det finns många olika sätt att kommunicera på och en vänlig och respektfull ton är alltid välkommen här.

   Jag vill alla väl och vill verkligen inte att någon ska må dåligt av det jag skriver eller gör.
   Mitt mål är som sagt att dela kunskap och inspiration och ha en öppen dialog med mina följare – där de får nya insikter, får följa med till spännande och vackra platser, tar del av information kring intressanta ämnen och blir inspirerande.

   Önskar dig en fin dag, Mvh kristin

  2. Otroligt välformulerad och spot on-kommentar! Just blandningen mellan alla dessa hyllande (och väldigt ofta smygreklamiga) kommentarer mellan sig i ”vännine-klicken” och uthängandet av negativa/kritiska kommentarer (som när någon kritiserade lite att du skaffat höns utan att tänka på hur du skulle ta hand om dem i vinter) är det som ibland ger en väldigt olustig/obehaglig känsla i ett i övrigt inspirerande forum tycker jag.

 3. Hej! Väntar med iver på min bänk i petrol som jag beställt efter att ha sett den hos Johanna tidigare. Tack för fin blogg som inspirerar och ger energi💛! Kram

 4. Det var ju väntat att kommentarerna som genomskådar din MOBBNING tas bort 🙂
  Men ALLA ser ju att du gillar och ger hjärtan på helt sjukt taskiga kommentarer?
  Hur försvarar du det?
  Att ingen vågar säga ifrån beror ju endast på detta – att man är rädd att få din mobb mot sig och man blir ledsen.
  Kan du svara på varför du gillar sådana taskiga kommentarer?

  1. nu får du sluta.

   Jag har tagit till mig alla kommentarer du skrivit och tar med mig detta. Jag kommer blockera dina båda ip-adresser imorgon och inte ge dig något mer utrymme i mina kanaler. Du får tycka vad du vill om mig.

   1. Tycker det är bra att du tar med dig det – och förhoppningsvis slutar att gilla och ge hjärtan till mobbarkommentarer.?
    Det bidrar inte till det klimat som du menar att du vill ha på sociala medier.
    Men jag undrar fortfarande VARFÖR du gillar såna kommentarer?
    Alla som ser det kan ju dra egna slutsatser? Influenser med makt gillar mobbarkommentarer…
    inte tänkt på det eller? 🙁

    1. Vi har skilda åsikter här – jag upplever inte att jag har mobbarkommentarer i hos mig utan jag tycker det oftast är väldigt vänligt och trevligt.
     Jag gillar de flesta som lämnar kommentarer och försöker också hinna svara på frågor. jag gör mitt bästa.
     hejda. nu får du gå vidare.

     1. Inte mobbarkommentarer?! Tex kvinnan som skrev och frågade om hundbajskorv och kvarglömd fick ju bland annat syrliga kommentarer om att hon ”borde jobba i palmeutredningen”. Du börjar med att svara drygt och sarkastiskt, sedan kommer kommentarer om att hennes fråga ”gör nog världen elakare än en sketen matrest!” och du gillar detta.
      Ingen engångsföreteelse utan ett MÖNSTER. Du gillar elaka kommentarer, och svara själv överdriver smörigt/sarkastiskt.
      Jag fattar ju att man inte kan ta ansvar för vad alla skriver i kommentarer, men måste såna taskiga kommentarer verkligen lajkas? Samma i inlägget med poolen – riktigt jävla dryga, elaka kommentarer gillas.
      De få, bland hundratals som anser det vara befogat att ifrågasätta konsumtion (pool i detta fall) får inga svar på frågor.
      För mig är det samma mobbning som på skolgården – de mäktiga styr sina marionettdockor. Sjävklart gör de inget som syns utan verkar genom andra.
      Det här är som sagt ett mönster – att gilla och heja på elakheter.

  2. Kära ”Återigen bitter, hatisk och allt möjligt”

   Om du med objektiv inställning (dvs inte bitter, hatisk och allt möjligt) hade gått igenom Krickelins material från hennes 12 år som bloggare hade du aldrig kunnat finna grund för dina hatiska och elaka påståenden. Hade du dessutom ägnat en stund åt att reflektera över hennes gärningar och över det stora antal människor som finner glädje, tröst och inspiration i hennes skapande hade dina slutsatser varit annorlunda.
   Om du med din hatiska inställning söker efter något – en mening, ert ord, en like – som bekräftar din förutfattade meningar så hittar du säkert det till slut.
   I själva verket tror jag istället att det handlar om att man då och då tröttnar på troll som dig.
   Så gör dig själv en tjänst och fokusera på ditt eget mående istället för anonym och hopkrupen bakom en skärm lägga din energi på att uppfostra dina medmänniskor i offentligheten.
   Tack Kristin för allt fint du skapar, och som jag och andra kan välja om vi vill ta del av eller ej – helt kostnadsfritt. Du inspirerar, fortsätt som du gör!

 5. Inte ofta jag kommenterar men nu vill jag gärna bidra till samtalet. Vad man blir inspirerad av varierar över tiden. Vissa bloggar håller länga, andra kortare tid. Vissa tar man en paus ifrån … för att sen hitta tillbaka till. Inget konstigt med det. Man äter ju inte på samma restaurang hela livet, eller hur? Men går man dit och talar om det för dom. Att nu tänker jag faktiskt inte äta här mer för nu är jag sugen på annat? Nja … Så varför meddela sin bloggare? Och varför den skarpa tonen? Hade det varit något medvetet provocerande. Eller något olämpligt. Ja, då kanske det kan vara på sin plats. Men ett inlägg gjort med välvilja och kärlek … inte är det väl vare sig nödvändigt eller hjälpsamt att oombedd kritisera?

 6. Håller med de kritiska rösterna till det här inlägget. Att klia varandras ryggar genom att alltid göra det på likasinnade ger en likriktning och en form av hjärntvätt. Alla dricker samma viner, köper pastamaskiner (som även nämns här) och samma kläder etc. Inte så kreativt precis. Uppfattar det som ängsligt och osjälvständigt.

  1. Jag förstår faktiskt inte vad du gör här i mitt forum.

   Har du ett problem med att folk inspireras av varandra och gör samma härliga saker så är det ju mest jobbigt för dig själv. Jag har inget problem med det och detta är ju trots allt min blogg där du är min gäst.

   Hej Beta- ja, jag sitter faktiskt här på andra sidan skärmen och tar emot din reflektion. Detta efter jag har lagt ner mycket tid på att skapa bilder, skriva texter och samla in inspiration som jag själv uppskattar.
   Det är ju ingen som tvingar dig till att köpa en pastamaskin eller ta på dig en volangklänning.

   Kanske du borde ta en paus från sociala medier och avfölja en del konton om du känner så?

  2. Beta
   Drick de viner du vill el vatten.Ät vad du vill.
   Klä dig hur du vill.Var så kreativ du vill o orkar.
   Umgås med människor som du gillar,droppa de andra.Var inte ängslig ,var självständig👌
   Skulle inte uppskatta om du kom in på min arbetsplats o kritiserade mitt arbete !
   Ha en fin em/kväll o må väl🙏

 7. Älskar denna blogg, far man “smöra” så?
  Ett önske inlägg om man får be?Du har haft så jäkla snygga kläder/outfits på dig blandat med egen design vilket är så fina den senaste tiden,skulle du kunna visa och berätta mer?
  Kram!

 8. Ja jag tror ert hus hade passat mycket bra med gröna fönster 🙂 Ha en härlig tisdag <3

 9. Trevligt inlägg med som alltid fin inspiration – bästa bloggen 💕. Ärlig o härlig! Tar på min gröna idag 😊

 10. Om jag kliar din rygg, kliar du min rygg!?
  Är det ett hemligt avtal influencers har med varandra? Tröttsamt smörande i det här inlägget med den totala namedroppingen.

  1. Oj vad olika man ser på saker….Jag har en helt annan synvinkel. För mig är många av de Kristin nämner hennes jobbarkompisar (som man om man har tur blir vän med).Precis som jag inspireras av och frågar mina jobbarkompisar om tips känns det för mig när ett sånt här inlägg kommer! Jag tar tacksamt emot, och hittar ibland nya inspiratörer att följa. Hoppas att ni förstår vad jag menar…

  2. Vilken tråkig och lite trångsynt inställning. Jag ser detta som världens inspiration till att hitta nya personer att följa. Tänker att om man gillar det som Krickelin står för så är det väldigt stor chans att de som hon väljer att tipsa om också står för vettiga grundvärderingar och kan inspirera med sin kreativitet!

  3. Hej Tanja,
   Jag känner inte dig men jag känner att du alldeles för sällan eller kanske till och med aldrig blivit kliad på ryggen. Det är ju tråkigt. Känns som du är ledsen över det. Så kan vi inte ha det. En massa ledsna aningen småkränkta människor som aldrig får bli kliade på ryggen. Så kan vi verkligen inte ha det!
   Bot och bättring om jag får be.
   Ryggkli, vare sig det sker digitalt eller irl ger fantastiska resultat! Massvis med endorfiner frigörs, man ler, man mår bättre och framförallt blir man mindre ledsen.

   Prova! Du kommer att gilla det. Börja klia på Ninni här nedan. Hon verkar också ledsen. Tillsammans klarar ni det galant.

   Återkoppla gärna om en vecka så jag får veta hur det har gått. Önskar er all lycka! *handhjärta* *handhjärta* *styrkekram*

   För övrigt var det en i vanlig ordning en alldeles utomordentligt bra bloggpost.

   /Martin

   1. Alltså nu får du väl ändå ta och ge dig, Martin, med dina förutfattade meningar, om vad vi som lyfter kritiska åsikter, har behov av. Min kritik kring influencers står jag för och kan också vägleda och utmana att ta en annan väg. Tråkigt med personangrepp om hur jag är som person bara för min åsikt. Jag kan ju också börja fantisera om vad du är för en person och vad du har varit med om, för att du har en åsikt jag inte gillar, men väljer att avstå.

    1. Hej Ninni,
     Du får väldigt gärna utveckla och berätta mer om hur du känner då du läser. Att lyfta andra kreatörer är en del av mitt arbete så jag förstår liksom inte hur det skulle vara negativt för er som läser blogginläggen. Berätta gärna som sagt.

     Ibland får man förutfattade meningar om människor – speciellt då de väljer att hålla med en otrevlig kommentar som gör narr av kreatören och är skriven för att såra. Detta var ingen konstruktiv kritik – kommentaren är inte skriven på ett upplysande och ödmjukt sätt.

     Men Ninni, som sagt, berätta gärna så jag får ditt perspektiv och så kan jag tänka på det i mitt arbete framöver. Tack på förhand.

     1. Hej Kristin!
      Jag upplever det som att den kretsen influencers du lyfter fram i ditt inlägg; ni har blivit så likriktade. Det unika med din blogg håller på att “vattnas” ur. Visst kan man inspireras av varandra men jag upplever att det gått lite för långt, blivit en slags ankdamm, där alla begistras av en stil, det perfekta operfekta. Jag känner att jag börjar tröttna, tyvärr.

   2. Ha ha Martin, att klia någons rygg i kommersiellt syfte vilket det faktiskt till syvende och sist handlar om här är ju lite billigt.
    Hellre klia och bli kliad with no comittments.
    Oroa dig inte för Ninni eller någon annans behov och välbefinnande med eller utan kliande utan ta diskussionen för vad den är. Finns inte styrkan nog för en influencer att stå självständigt måste de bli kopior av varandra? I min värld försvinner trovärdigheten då.

   3. Martin,
    Lite mer kred förtjänar Kristin än ett ” alldeles utomordentligt bra bloggpost”? Hon skriver grymt men detta var väl ändå inte något som
    visar hennes stilistiska förmåga, ett inlägg med massa skärmdumpar och inklämd reklam? Känns som man anar en viss ironi från Herr Wendelbo?

    1. Sven, du beskriver fenomenet med inlägget så otroligt bra! Anders, nu fattar jag vidden av problemet!

  4. Som nedanstående skriver tänker jag liknande. Det är ditt jobb och du läser troligtvis och kommunicerar med dina kollegor.
   Får jag ändå ställa en fråga (och den är skriven med glimt i ögat!😀)? Det verkar bara drickas naturviner. Hur argumenterar man där?
   Som boende på ett gammalt slott nere vid Mosel där vi bedriver lantbruk (och ja, även hobbymässigt ekologiskt vin i liten skala) tänker jag att det finns såååå mycket vin i alla former att dricka.

   1. Hej,

    Ja, i Varberg finns knappt en enda naturvinsflaska på sustemet och jag har inte beställt någon låda än så du får nog vända din fråga dit den hör hemma 🙂 Naturvin är väl gott antar jag – ibland går det hype i saker. Precis som att ala köpte en pastamskin för några mnader sedan . Jag tycker det är härligt att folk blir inspirerande av varandra och andra blir irriterade på detsamma. Hur känner du?

    Nästa fråga! Får man komma o hälsa på????!

    1. Det var absolut ingen kritik, min tanke uppkom bara då jag läste Sofia Woods tanke!
     Tycker om din blogg väldigt och kan relatera till många av dina teman.
     Till din fråga: naturligtvis! Här står dörren alltid öppen och gästsängar bäddade (även om det varit lugnare med besök i år pga den däringa coronan😷).

Kommentarer stängda