Bredvid vårt sovrum fanns det ett mindre rum som agerade barnrum. Vi har redan tre sovrum i korridoren och beslutade oss för att inreda ett kontor här och eventuellt ha utrymme för lite kläder.

Rummet är det första man ser rakt fram då man stiger in i entrén.

Jag tycker om hur tapeten gifter sig med golvet. Det blir en spännande och vacker kombination. Skrivbordet stod tidigare i entrén, där vi har den stora spegeln nu.
Stolen fann jag i källaren.

Jag testade att hänga upp både speglar och tavlor på väggen men sten är svårt att spika i så jag letade fram illustrationer jag hade i förra boendet istället. Dessa original har har svenska Sara N Bergman gjort tillsammans med Hannah Lemholt.

En Madonna jag fann bland husets tavlor också – befriade henne från den gamla ramen och spikade upp henne försiktigt bredvid mina ansikten.

Ljuset är dovt här inne för solen ligger aldrig på i gränden bakom.
Gränden heter för övrigt Impasse des Jardin, vilket betyder  “återvändsgränd i trädgården”.

Så här ser det ut när jag står och fotar från andra hållet och får lite stöd av ljuset som strilar in. Kommer inte måla över tapeten.

Mne det är möjligt vi målar motsatt stenvägg som är vit. KOlla så fint den enkla lampan hänger från taket och den smarta lilla dörren som leder rakt in i vårt sovrum. I lådorna här har jag underkläder och tröjor. Inte för att jag är någon som brukar sitta på kontor och jobba… Jag brukar finna en mjuk soffa eller en säng att krypa upp i med datorn i knät. Men vid detta lilla skrivbord  ska jag försöka finna lite ro att skriva vid.

Ha en fin dag nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Le Vigneron – kika in på kontoret