Godmorgon.
Jag smög upp tidigt och bryggde dagens första kopp efter hela nio timmars sömn. Älskar den här lugna ensamma stunden på morgonen. Missade hela Matrix  och alla popcorn igår dock när jag somnade i soffan efter bara fyra bidrag i mello. Det är hopplöst – det är som att någon trycker på en sovknapp så fort jag sätter mig i tv- soffan med familjen.

Men vi hade en riktigt mysig dag i bagaget så jag hoppas jag är förlåten. Jag valde att vara helt ledig och vi drog iväg och åkte skridskor på havet med kardemummabullar och en termos te. Så himla kul!
Havet har inte varit fryst här på minst 30 år tror jag – minns att vi åkte skridskor i Kärradal då jag var barn men har aldrig varit med om något så häftigt som vuxen. Folk åkte långfärdsskridskor mellan Tången och Balgö i solen och det var en sagolik vy.

Denna veckan har jag haft många spännande möten inför årets arbeten och jag har försökt teama ihop mig med kunder som gifter sig väl med vad jag vill förmedla. Det blir mycket trädgård såklart. I veckan skickade jag också iväg en mapp högupplösta foton som ska gå till tryck för ett magasin i sommar.

Det här fotot var med i bildserien. Detta är 10 maj 2020, både körsbär- och äppelträd blommar och tulpanerna stoltserar i odlingslådor och rabatt. Vi har precis gjort klart rabatten kring pooldäcket och håller på och jag är på väg att gräva ner dahlior och årets sommarplantor. Sommaren är runt hörnet och en regnskur har precis sköljt över trädgården. Jag kan nästan känna dofterna när jag tittar på fotot. Underbart.
Vi kommer förresten dra igång vår livesändning från trädgården den 7 mars igen, Hanna Wendelbo och jag alltså. Spännande! Hakar ni på?

En annan rolig grej jag vill meddela är att vi kommer visa mer av mönstret Hanna skapat för KLco idag. Detta kommer i ett blogginlägg ikväll så kika in igen senare. Ut och njut i solen och av Alla Hjärtans Dag nu.

Kommentarer till “Lite gott och blandat på morgonen

 1. Jag somnar alltid när jag kommer hem till min pappa, typ direkt. Han står i köket och förbereder mat till mig, jag ska bara vila på sängen. Somnar på cirka 1 sekund och sover tills han väcker mig. Somnar sedan hur lätt som helst på kvällen också, och sover så bra där. Kan aldrig sova så hemma. Tanken slog mig när du skrev att du somnar i soffan med familjen, att kanske har vi vissa situationer där vi känner oss så absolut trygga? Som jag hos min pappa. Jag kan släppa allt, det finns en vuxen (trots att man själv är 34 år hehe) som har ansvaret. Man får vara liten och bekymmerslös. Kanske är det din trygga punkt, i soffan med familjen? Alla är tillsammans, alla tittar på något, alla måsten är slut för dagen. Sinnesro kanske, för sådana som oss som är i gasen och har mycket tankar.

 2. Så kul att läsa att vi är fler som somnar i familjesoffan, det spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är..somnar så fort hela familjen är samlad och teven är på 🤭😊🙄🥰 trygghet kanske.

 3. Vacker bild!
  Längtar sååå efter våren, värmen och trädgårdslivet.
  Klart man hänger på din och Hannas trädgårdslive!
  Ha en fortsatt fin dag.
  💛

Kommentarer stängda