Jag  letade i min bildbank efter gamla bilder från Kärleksparken.

Jag skulle skicka vidare till en artikel som skulle skrivas om Malin och hennes Juice & Yoga -vagn.
Det är ju så himla bra att mitt bloggmaterial kommer till användning och sprider underbara Varberg som stad.

För hur härligt är det inte att starta med ett yogapass här om morgonen och sedan ta ett dopp i det blå innan man cyklar till Kustbageriet och sedan hem med färsk levain till familjens gemensamma frukost.
Fy tusan vad jag saknar Malin nu – Kom hem!

Malin har varit ute och rest under den kalla tiden på året. Surfat, yogat och mediterat i vilsamma miljöer. Klokt.

Malin’s själ glittrar. Du vet, hon är en sådan som bara plockar fram det vackra hos en själv. Man blir liksom fin inom när man är i hennes närvaro. Svårt att förklara kanske men hon får i alla fall mig att må himla bra och tro på mig själv och på andra.
Lisa Burenius är likadan. Älskar denna egenskap hos människor.

Och så gör hon ju världens godaste juicer också.

Och ger pengar till barnhem på Bali…

Igor tycker om glassarna och jag gillar att bara ligga på gräsmattan, stirra upp i trädkronorna och andas in sommaren.

Nu behöver vi alla fylla på med klorofyll, inte sant.

Snart ses vi här i parken och dricker en solljus tillsammans.