BRASS LARGE

Jag är inte ensam om att ha denna godbit på önskelistan men det gör den inte mindre åtråvärd. Sconce Brass från Malin Appelgren.
Jag ska hänga den bredvid min Lisa-tavla tänkte jag. Kanske något att önska sig i födelsedagspresent… blink, blink.

2skirtsummer_Kristin_Lagerqvist

Men i alla fall. Det finns ju andra ljushållare i mässing som är superfina också. Den här köpte jag på loppis för en tjuga till exempel. Man får inte begränsa sig.

2skirtsummer_Kristin_Lagerqvist-2

Det gäller förresten även vinterklädseln. Denna mörka onsdag letade jag längst in i garderoben och drog fram en korallig plisserad sommarkjol att ha till min ullkofta. Återbruk och man tager vad man haver.

skirtsummer_Kristin_Lagerqvist-2

Grannbarnen fnissade åt min klädsel och min man lyfte på ögonbrynet tveksamt och mumlade något om självlysande. Oavsett, den får alla jag mött under dagen på bra humör i alla fall. Passar perfekt till mina skimrande Veja som också fungerar som ett lyckopiller.

skirtsummer_Kristin_Lagerqvist-5

Något annat vackert som får mig på bra humör. Bildmagi i senaste ELLE.

skirtsummer_Kristin_Lagerqvist

Nu ska jag redigera alla bilder från stället där jag åt denna gudomliga bakelse med hallonmousse på mandelbeskvie.
Mer smaskigheter kommer inom kort…