Under december månad vill jag vårda håret och piffa upp mig lite extra. Så blir livet lite skojigare.
Har därför samlat ihop det som inspirerar mig mest just nu och skapat ett “Vackrast just nu”-inlägg med fokus på outfits.

Sofia har gjort ett samarbete för glasögon och tagit tjusiga bilder på vackra klänningar och bågar. Kika här. Jag gjorde ett liknande och så här ser jag ut i olika bågar. Kul att dressa upp dagen med ett bar snygga glasögon, helt klart.

Elsa är alltid så piffig och fin. Och så är hon bjussig med tips om smink och om hur man tar hand om håret. Kikar ofta in hos henne för att insprireras av både det ena och andra i livet. Bra blandning av inlägg på bloggen.

Alltså, Hur snygg får man vara. Min stilguru Karoline de la Concha har klätt sig i sin bästa vinteroutfit. Den gröna väskan ger verkligen pricken över i.

Den här donnans klädsel går inte av för hackor heller. Vill också strosa runt i Paris gränder med en kompis och sätta mig på närmaste fik och jobba några timmar för att sedan göra stan igen iklädd denna kappa. Dröm.
Linn Eklund’s stil är så himla ball.
Vill man hitta liknande kappa som matchar egen plånbok så har de flesta kedjor någon liknande variant. Den här till exempel.

Mer rött. Den efterfrågade klänningen hos FGL är nästan slutsåld efter två dygn. Kors!
Håller tummarna för att det kommer in fler innan jul.

Mer blommor och färg säger jag. Hos & Other Stories såklart. Detta föll jag som en fura för. Kombinationen är klockren till de rosa skorna och just nu försöker jag hålla mig ifrån att klicka hem plaggen…

Ikväll kommer jag posta ett inlägg om min dukning på julmarknaden häromdagen. & så har jag köpt en julklapp till en av mina följare. Ses senare.