Juniveckorna swishar förbi och här hemma har vi redan gått in i sommarlov. Känns både skönt och lite bökigt – när barnen är hemma från skolan så är det mycket logistik, planerande av måltider, kompisar, skjutsande och grejande. Jag kommer jobba under sommaren men eftersom vi bor i sen sommarstad så känns det ändå som man har skön semesterfeeling hela tiden.

När Hannes och Johanna var här så undrade de varför jag inte fotade fasaden på huset mer – och jag tror jag kände att det var lite för privat. Att folk liksom skulle veta i vilket hus jag bor i…
Men om man tänker efter så är det ju inte så svårt att googla fram i och för sig. Så nu kanske det blir lite mer foton med detta som vy. Här hänger min baddräkt på tork i badrumfönstret där jag brukar ta alla bilder på solnedgången över trädgården.

Vi har haft en så himla härlig sommarhelg med häng i trädgården, god mat, bad och mycket mys.

Idag var jag uppe tidigt som vanligt – tur, för Hanna och jag har en trädgårdslive vid 10 och vi ska prata midsommarkransar. Såg att Hanna gjorde en så fin  och tänkte svänga ihop en också. Först satte jag en pannkakssmet till frukosten som ska stå till sig.

Sedan plockade jag vinranka, skogsklematis och röda rosor. Sedan band jag – utan stomme och på fri hand, tröttnade efter halva och rafsade argt ihop resten.

Den blev inte så fin – knappt den håller ihop faktiskt. Men jag gillar den. Buskig och operfekt – som jag själv.

Önskar er en fin söndag nu.

 

Kommentarer till “Midsommarkransen

  1. Uppskattar din blogg så mycket. Sån härlig blandning av allt. Jag är dålig på att kommentera men kikar in varje dag.
    Kram

Kommentarer stängda