Vilken maxad dag jag haft. Känner mig nästan lute snurrig och landar i soffan efter ett långt bad med lillebror. Bästa möjliga – att landa mjukt hemma med barnen efter en händelserik dag.

Jag började med att fota tulpanerna för ett blogginlägg och sedan packade jag ihop mig för att åka på filminspelning med några elever från Event Management programmet på Campus. De skulle jobba med Röda Korset och skapa content för deras kanaler. Få fler att handla kläder second hand. Så bra!
Så kul att bli tillfrågad att jobba med dem då ett av mina mål för i år är att jobba mer med ungdomar.

Mitt i inspelning fick jag ta ett telefonsamtal från Miljö och hälsa – söker tillstånd för olika saker och då vill man ju vara tillgänglig och pepp såklart. Anna var med och grym som alltid. Vi håller förresten på att skapa ett digitalt Ett Mjukare Varberg i år och sitter mitt uppe i planeringen. Håll utkik.
Fast nu var det ju fokus på de här avsnitten för Youtube som skulle se ut lite som Lisa Anckarmans stylingar.

Efter detta satt jag och jobbade i lokalen ett par timmar. Inget bildbevis på detta dock för satt med näsan ner i datorn eller i möte med Anna.

Tog upp kameran igen när jag kört till Arvidssons i Fjärås. Här skulle jag hämta upp mängder av pelargoner för en grej jag ska göra ihop med Blomstefrämjandet. I mitt sortiment har jag nämligen skapat något kring en av mina favoritpelargoner och passar då på att lyfta något som ligger mig varmt om hjärtat. Närodlat, pelargoner och min relation till denna växt.
Hoppas såklart jag kan dela massa tips med er också.

Jag vet inte, men det verkar som att kroppen och hjärnan inte är van vid detta höga tempo längre. Efter pandemin drog igång och hela världen bromsade och saktade ner –  för nu är jag helt slut.
Det känns som jag sprungit ett marathon idag men jag insåg under middagen nu och i samtal med min man att det är också är så att jag kastat upp tjugo bollar i luften som jag nu ska fånga i rätt takt samtidigt som det känns som ett helt fotbollslag försöker preja mig bort från planen. Hela konceptet håller på att sätta sig, sortimentet är snart på plats, lokalen är så gott som klar, hemsidan håller på att ta form & tillstånd är typ i hamn.

Hela kampanjfotograferingen är fortfarande i mitt huvud dock men jag har världens vackraste musa till KLco så jag vet redan i magen att allt kommer bli bra. Men det dyker upp saker hela tiden som gör att jag måste släcka bränder. Alla varor från Sri Lanka är såklart fortfarande fast där nere till exempel.

Denna vecka ska jag få ut det första nyhetsbrevet där jag kommer berätta mer – flera hundra har redan signat upp sig och vill du vara med i detta gäng så kan du klicka in dig här.

Vet inte vad jag vill ha sagt med ovan bild men plockade fram det jag fick feeling för. En kvist Nemesia, en loppisköpt börs, stenar att hålla i hand under breath work och en palo santo rökelse jag fick av Michelle. Vad står detta för?
Trädgårdsliv, avkoppling, hälsa och ekonomi?

 

Kommentarer till “Min dag – inspelning och pelargoner

 1. Sitter med en av de tråkigaste grejer jag vet,
  – att borsta ut mitt kråkslott till hår
  (skjuter på det en och en halv till två veckor
  varje gång och endast till när jag måste duscha det numer,
  så jag får väl skyllas tovorna själv) men underbart
  att ha så mycket att ta igen här hos Dig medan
  jag gör det..!

  Vet Du vad j a g tänker när jag ser detta inlägg
  (jag ser igenom hela GIRLS just nu, sisådär 7 år sen
  på bollen av någon nu outgrundlig anledning),
  och jag får samma känsla av Dig här, i blommig klänning
  med attityd, kängor och uppe i livet, som jag får av den,
  – frihet.

  Tack för Ditt sätt att vara personlig, varm, stark,
  och egen, Kristin.. det är vackert som tusan och
  s å inspirerande..!

  med värme (och tovor än, för detta slukade mig)

  Hannah

 2. Jag har sagt det förr och säger det igen..
  Du är en SÅ inspirerande kvinna!
  Tack för att du delar, fullkomligt ÄLSKAR din blogg.
  Det är nästan en helig stund när jag tassar upp på morgonen med min kaffe i högsta hugg och läser din blogg.
  Tack Kristin för allt fantastiskt du ger.
  Kram och ha en go helg.
  /Carro

Kommentarer stängda