innehåller reklam för eget varumärke

Äntligen kan jag berätta!
Vi har tagit fram en helt egen servis för KLco. Muggar, tallrikar, vaser och skålar i kulörerna grön och gul.

Vår mattallrik har en vacker handmålad olivkvist och vackra linjer av turkos och aprikos med gula detaljer för att passa ihop med resten av servisen. Är så stolt och glad över detta.

Och nej. det är absolut inte jag som suttit och drejat i min ateljé i trädgården där hemma. Detta är talangfulla keramiker i Portugal som både drejat, glaserat och målat för hand. Alla är helt unika och vackra på sitt sätt.

Men hur fin!? Vad tycker ni?

De randiga muggarna är otroliga tycker jag.  Har redan druckit både te och kaffe i de randiga och prickiga.

Varje dag packar jag upp mängder av fina grejer i vår butik i Varberg och jag hinner knappt berätta för det är verkligen fullt ös nu inför sommarlov och högsäsong hos oss.

Vi fyller skåpen med godsaker och finheter. Allt som är härligt att köpa med sig då man åker till en livsstilsbutik likt vår. Vi bygger upp miljöer, sätter stora buketter i vas, kallbrygger te, tänder doftljus och sätter på vår bästa spellista. Allt för att ni ska få en fin stund då ni besöker oss.

Idag ska jag plocka en vacker bukett och sätta i min helt egna randiga gula vas.

Sedan ska jag duka upp något gott på de vackra tallrikarna under äppelträdet.
Vi börjar med att sälja servisen i butiken och så får vi se om vi släpper dem för online försäljning senare i sommar. Håller er uppdaterade.

Förresten – här ser ni ju mig i blusen med det nya mönstret Hanna Wendelbo designat i år. Ikväll har vi en TRÄDGÅRDSLIVE kl 19.00 och då pratar vi om att direkstå, våra trädgårdar och om mönstret Hanna skapat. Lansering den 4 juni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Min egen servis – allt handgjort

  1. Wow vad fint! Så imponerad av allt du tar dig för 😍 kopparna är verkligen fantastiska

  2. Så fina 😊
    Har ni bestämt några öppettider för sommaren än? Håller tummarna att pricka in ett besök 😎

  3. Himmel i pannkaka så tjusigt! Vill genast ha två randiga muggar i grönt 💚

    Grattis till ännu ett succésläpp!