Igår planerade jag att jobba i trädgården halva dagen men arbetet kom i mellan. Idag gör jag ett nytt försök.
Jag ska nämligen ta emot ett staket som levereras. Jag tror det kommer rama in rabatterna vackert och ge trädgården ännu med rumskänsla. Kanske att jag drar fram skruvdragaren och bygger dahliastöd också – likt Hanna Wendelbo här.
Hon bygger stöd till sina dahliabäddar genom att använda sly som växer i utkanten av min trädgård. Skruvar rakt in i virket med essve-skruv som kan återanvändas flera gånger!

Ska dra på mig shorts direkt och kasta mig ut i trädgården! Så pepp på denna dag.

(reklam)
Vill passa på att tipsa om att vi har byxdagar hos KLco just nu. Ända till söndag midnatt så erbjuder vi 25% på alla byxor och shorts. Alla är i 100% europeisk linne och finns i flera kulörer. Använd rabattkoden BYXDAGAR.
Du finner plaggen här. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Trädgårdsliv och ett erbjudande

 1. Älskar KLco! Har besökt butiken både uppklädd och nedklädd, festsminkad och osminkad med flagnat nagellack, med och utan barn, tokstressad och med gott om tid. Träffat alla som jobbar där sen ett år tillbaka iaf och alltid fått ett så fint och engagerat bemötande, även när butiken är full. Dyrt och dyrt, (tror) inte någon av produkterna är massproducerade under minimilön förhållanden och ja människors tid och hållbara material kostar. Längtar efter nästa besök och kopp kallbryggt te!

 2. Fel och Fint i butik av flera besökare:
  Dyr butik .Riktar sig till Medel/Överklass.Bemöts olika.
  Fint: Snygga kläder,te,keramik.
  Innehavare: Lik Markus Kronegård

  1. Oj, vilken feedback.
   Har du besökt oss och inte blivit väl bemött? Beklagar verkligen i så fall.

   Vi pratade senast om det idag när vi stängde att vi får så mycket fin feedback om vårt bemötande av de som stiger in i butiken ~ alla är välkomna och ska bemötas på samma sätt ~ vänligt, välkomnande och glatt.

   Måste genast googla bilder på Markus Krunegård.

  2. Jag har tänkt i några dagar på ditt inlägg och jag är rätt säker på att Kristin klarar av att hantera ditt inlägg på egenhand. Men jag känner att jag inte kan vara tyst. Ditt inlägg är fyllt av härskar tekniker vilket visar tecken på osäkerhet, det är fyllt av mobbing vilket visar tecken på osäkerhet. Att ge konstruktiv feedback är en sak men att mobba och trycka ner andra för att må bättre själv är INTE ok varken i sociala medier eller utanför.