Denna vecka har jag varit långt upp i norr för att sedan landa hemma med föreläsning, jobb och familjeliv. Det är ett jonglerande just nu men jag har bestämt mig för att det lugnar ner sig på onsdag nästa vecka. Då blir jag hemma med  jobb för bara blogg och FGL samt decembermyser för fullt.
Älskar de där dagarna man hämtar tidigt, går hem och bakar  lussekatter och häller upp ett varmt bad, spelar “skitgubbe” eller pysslar med något annat.

Denna fredag har jag dock jobbat hemifrån och började dagen med ett besök av Emelie Sundberg som är stjärnan bakom Inredninsgpodden.

Vilken himla fin tjej. Kändes som jag känt henne en evighet och vi ramlade in i poddinspelningen i vårt bibliotek över ett fat brända pepparkakor och kaffe.

Egentligen tror jag att folk  tänker att jag har mer koll på inredning än vad jag egentligen har. Jag har faktiskt ingen aning om vad de olika trenderna för 2019 är och bryr mig inte så mycket om olika inredningsstilar. Jag är lite av allt – har ingen aning. Är det ens viktigt?

Är hopplöst ute i allt tror jag – men jag gillar att ha ett mysigt hem och tycker det är himla kul att exprimentera med färg, mönster och form i våra rum.
Vi pratade en del om vår blå soffa, tavleväggar, om vad jag tycker om heltäckningsmattor och hur man kombinerar tapeter och målade väggar.
Missförstå mig inte – jag älskar ju inredning och har såklart lärt mig en hel del under åren i och med att jag jobbar som jag gör. Men jag har ju samtidigt absolut ingen koll.

Så slappna av. Inred ett hem där du ska bo och trivas. Testa dig fram.
Inspireras av andra men vänd inte ut och in på plånbok och dig själv för att ha det som “alla” andra. Det finns massa fint på loppis och mormors vind.

Ingen har väl missat att årets julklapp är det “återvunna plagget”. Mycket nöjd med min randiga Samsoe & Samsoe blus som jag fyndade för ett par hundra via en bekants Instagram som sålde de kläder hon inte längre behöver.

Kom på att jag har en del som jag inte använder längre. Som denna – la den på @krickelinbloppis direkt.

Sedan i onsdags har allt julpynt legat på matbordet. Idag plockade jag bort det igen.
Kände mig inte alls motiverad att styra upp här hemma och flytta bort allt som redan finns i fönstrena. Kolla till exempel på den här fantastiska palettbladet. Så fin!! Ska den få flytta in i sovrummet eller pysselrummet liksom…

Så fin!

Men en eller två ljusstakar fick ta plats i alla fall.

Och dessa fina.

 

Kommentarer till “Min inredningsstil – besök av Inredningspodden

  1. Åh, även om du tänker att du inte har någon direkt koll är ditt hus nummer ett på listan med hem jag vill besöka, så öppnar du för studiebesök ställer jag mig först i kön! 😉

  2. Men wow vilken palettblad 😍 måste nog leta reda på en stickling. Känns som om jag också måste ha en sådan där.

Kommentarer stängda