I detta inlägg förekommer reklam för min egna verksamhet

När katten är borta dansar mössen på bordet…
Miranda är på semester i ett par veckor och jag har FGL för mig själv under tiden. Tänkte passa på att visa mina sommarfavoriter ur vårt sortiment och bjuda på en fin rabatt under 24 timmar till mina läsare.

Just denna djupblå omlottklänning i linne är min absoluta favorit just nu. Bara dra den runt kroppen och knyta slappt i midjan – sval och vacker, passar bra för både strand och kalas.

Det är så himla kul att se hur kläderna tas emot. Denna kollektionen skapades förra året och nu när vi till slut har dem i sortimentet känns det pirrigt, läskigt och vansinnigt roligt. Så stolt faktiskt.
Vi har lite förseningar på några av plaggen tyvärr men det är så det är när man jobbar med grejer som ska färgas, tryckas  och sys för hand. Det är ett fint hantverk bakom varje plagg och när vi talade med vår leverantör förra veckan så berättade han att vi nu försörjer 60 små familjer i Indien. Känns så fint!

Det här setet finns i både blått och vitt, vi kallar dem Varberg.
Älskar detta och bär shortsen till ett linne eller skjorta eller ihop med denna duster. 

En sommarfavorit – detta har jag på mig idag.
Den blårandiga bomullskjolen med fickor och knappar där fram är en klassiker. Finns med från ränder också. Jag kan ha den till ett linne, skjorta, baddräkt eller t-shirt. Just denna t- shirt kommer från & Other Stories och skorna är från Scorett.

Våra t- shirts ligger oss naturligtvis extra nära hjärtat då en del av intäkterna går till Kvinnojouren och kampanjen kring dessa tröjor har också hjälpt till att sprida kunskap och information om kvinnomisshandel. Första veckan vi lanserade Sisterhood så fick Kvinnojouren i Varberg åtta nya volontärer.

Känns otroligt bra såklart och så är de ju så väldigt fina också. Ekologisk bomull med illustrationer av vår vän Jennie Blomqvist. Jag tycker det blir fint när man viker upp ärmarna lite på detta sätt under dessa varma veckor. Ibland klipper jag till och med av ärmarna på en t-shirt så får jag ett fint linne istället.

Våra badrockar är poppis. Bra kvalité  och handtryckta med en speciell tryckteknik som heter Dabu. Träblock som doppas i en lerblandning och sedan på tyget,  därefter häller man sågspån över trycket så det inte kladdar ihop och sedan doppas tyget i Indigo färg. En helt naturlig process.

Ok. Det var mina favoriter. Vilka gillar ni bäst?
Om du klickar dig in på fglstore.se och hittar något du gillar så kan du lägga kampanjkoden KRICKELIN i kassan då du ska betala så får du 20% på ditt köp fram till lördag förmiddag. Passa på att kika ut egna sommarfavoriter.  Ha en bra dag nu.

(OBS. en liten text där det står “discount code”)

Kommentarer till “Mina favoriter hos FGL Store – Jag ger 20% rabatt

 1. Hej! Jag undrar hur era kläder är i storlek? Försökte kolla på FGL:s hemsida, men hittade inget? Finns det info om mått för de olika storlekarna? Jag är just nu främst intresserad av era T-shirts.

 2. Tusan också!
  Jag missade också detta erbjudande…
  Tänkte på badrocken, den ser kort ut i webshopen. Men bilden på dig ser den lång ut. Vilken storlek har du (hur lång är du ;-))?

 3. NAJJ missade rabatten och som student kan en ju, just nu i alla fall, bara drömma om den översta linneklänningen. Kommer det komma en till kod i framtiden månne?

 4. Allt är så fint, men det som stoppar mig från att handla är att det är handtvätt! Försvinner färgen om man slänger det i tvätten eller vad är orsaken? Krymper kläderna om man tvättar dem i maskin? Att handtvätta blir tyvärr ett moment för mycket i ett redan fullspäckat liv…😊men fint att titta på😍

  1. Hej,
   Ok, jag har handtvätt på mängder av mina kläder och brukar ta handtvättsprogrammet för dem. Dessutom är jag mer rädd om dessa kläder då jag vet att det är fina material som ska vårdas ömt. Tvättar mindre och vädrar mer, bra för miljön och får en att tänka till innan man kastar kläderna i maskin. 🙂

Kommentarer stängda