Så kallt nu – det var tio minus på min promenad denna morgon och jag har suttit hemma med raggsockar, tofflor och dubbla koftor. Alldeles iskall om nästipp och fingrar – bälgar te och golden milk  i mängder med Taylor Swift på hög volym.

Tänkte visa er lite olika outfits – kläder jag själv gärna använder under december.
Idag har jag på mig detta. Leggings i merinoull under min sommarkjol från det franska märket Sezane, polo och  varm stickad ulltröja.

Samma leggings och en stor linneskjorta. Jag har funnit bra plagg i merinoull hos Lindex och Cubus, skjortan är från KLco och lika användbar året om.

Jag använder svarta jeans jättemycket och dessa kommer från Gina Tricot. Koftan är fin med bara bh under och instoppad i brallan – känns lite mer uppklätt och så kan man sätta gyllene hängen i öronen och hänga något fint runt halsen. Inte sant?

Samma kofta. Den är också från Sezane och här har jag den till svart minikjol i silke. Jag köpte en en minikjol i Paris efter sommaren och har använt den jättemycket till både tunna och tjocka strumpbyxor eller leggings. Många influencers jag följer har svart minikjol och jag tycker det är jättefint. När något trendar så är det uppenbarligen svårt att stå emot….hahaha, ibland faller man ju verkligen dit.

Här med tofflor och svart klassisk top.

Här med inneskor för lite mer klädd och social outfit.

Men vad säger ni – inget slår väl en dag i pyjamas va? Så skönt att bara strosa runt i den här, kolla på serier, städa lite, jobba några timmar, dricka te och gosa med Boris. En perfekt dag i december om du frågar mig.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Mina kläder i december

  1. Vilket bra inlägg med olika kombinationer av samma kläder. Toppen!
    Så snyggt med kjol till vardags tycker jag, men använder aldrig själv. Borde investera i en kjol som kan användas i olika sammanhanfg.

  2. Hej😊 Här i Värmland går vi runt i fleece tröja och raggisar -21 ute (pyjamas blir lite väl kallt inne nu, svårt att få upp värmen i huset 😁) annars vore det mysigt förstås
    Ha en fin lördag 💚