Jag googlade efter gamla bilder jag behövde för ett jobb och ramlade över ett jobb fotografen Linda Alfvegren gjorde hemma i vårt förra hus. Detta är nog 2013 tror jag, och kolla – här är moraklockan jag köpte på loppis och sedan målade gul.

Vi hade rutigt golv i vårt kök och det där blå skåpet har följt med oss under många år nu.

Likadant med tavlorna – allt detta finns fortfarande i vårt hem fast på ett annat sätt.

Kjolen hänger också kvar i min garderob men jag får knappt någon luft då jag knäpper den i midjan. Undrar om man kan sy om och göra den större? Ska prova den i helgen och se….

 

Kommentarer till “Minns ni den gula klockan?

  1. Åh vad härligt att få se dessa gamla bilder!
    Kan du inte visa fler?! Så kul att se hur en förändras i smak över tid!!

    Fina pojkar du har <3

  2. Jag kommer aldrig att glömma din gula klocka! När jag bloggade under Fröken Blund så suktade jag efter en sådan så länge, men det blev inte av.
    Men vi får väl se, en vacker dag kanske. Jag tycker nämligen fortfarande att den är så himla fin.

  3. Nydelig skjørt. Det er ikke vanskelig å få den større rundt magen. Du må finne et stoff som ligner på linningen, for den må skjøtes på. Lykke til. Jeg har gjort det på en del plagg. Har samtidig lyst å si at jeg er en stor fan av bloggen din. Ha en fin dag. ❤️❤️❤️

Kommentarer stängda