Säg hej till Nütie Mehmed.
Hon är KLco’s blivande ansikte bredvid mitt eget och på söndag gör vi vår första kampanjfotografering. Det känns verkligen som om korten spelats rakt i händerna på det mest tursamma sättet.
Jag började följa Nüties instagramkonto då jag såg hennes vackra klänningar. Hon är nämligen en vansinnigt talangfull Haute Couture designer vid sidan om sitt andra jobb som är på Varbergs BB. Och det visade sig att hon redan följde mig och kände till mitt arbete. Hon blev jätteglad då jag frågadse om hon ville vara med i mitt nya.

En kreativ supertalang från Varberg som dessutom jobbar som en av Sveriges hjältar inom vården. Känner stor respekt och djup beundran för vackra Nütie och är så glad att hon vill ingå i mitt team.

Igår var hon förbi KLco och provade de kläder vi skulle fota och jag passade på att fråga om jag fick följa med hem till hennes studio och se hennes klänningar.

Alltså – WOW!
Har du sett något vackrare? Hon har alltså skapat detta och sytt alldeles själv.

-Hur många lager är det? frågade jag.
– Jag vet inte riktigt , jag skulle först göra volanger vid axlarna och det blev så bra så jag fortsatte bara, svarade Nütie.

Klänningen är underbar och jag älskar färgen. Jag har frågat Nütie om jag får fota henne i dessa kreationer en dag och det ville hon gärna. Så spännande – känner pirr i hela magen.

Alla de här blommorna har Nütie broderat och skapat för hand med nål och tråd.

Den här kreationen har hon skapat av grillspett och tygblommor. Så inspirerande!

Ser verkligen fram emot söndag.
Vi ska försöka fånga kvällssolen ihop och det gyllene motljuset.

Hoppas ni är nyfikna på resultatet.

Vad hittar ni på under långhelgen? Vi ska träffa storebror och fira hans 21-årsdag tillsammans. Sedan ska jag nog försöka få ner dahlior, bada i havet och mysa i trädgården.
Ha en fin långhelg nu.

Följ Nütie på @bynutie och kika på hennes hemsida där hon presenterar alla sina vackra klänningar och själv är modellen. Multitalang sa jag va?

Kommentarer till “Säg hej till Nütie Mehmed – KLco’s blivande ansikte

  1. Grattis till både dig Kristin och till Nütie för att ha hittat till varann och till ett så spännande samarbete! Ni är båda så konstnärliga och duktiga. Så härligt detta och definitivt något man inte sett förut. Gillar Klco väldigt mycket! 😊💙

  2. Wow jag visste inte att folk skapade sånt numera, verkligen en sann talang!

  3. Har en känsla av att snart får vi se prinsessorna i de där klänningarna! Vilken begåvning! Fan vad kvinnor är duktiga på sina saker alltså! Du med Kristin! Helt jäkla amazing båda två!

  4. Vad mycket ögongodis! Allt menar jag – lokalen, väggarnas otroliga målningar, möbler osv. Och nu detta, vilka vackra kreationer, mode och rena konstverk (och Nutie också(förlåt, lyckas inte hitta rätta u:et)).

Kommentarer stängda