Igår plockade jag sommarens vackraste bukett i trädgården och satte den i ett fynd från sommaren 2017.

En handmålad gammal blommig vas från Augustas Antik.

När jag var och besökte Sofia på Mokkasin tidigare i sommar så köpte jag denna. Fast egentligen var de två.
Jag la givetvis vantarna båda då det var så sorgligt att dela de två åt men sedan gav jag Sofia en. Så hon kunde ha den ena hemma hos sig – som ett kompishalsband som Sofia kallar det.

Mitt bästa inredningstips är att plocka in något fint från naturen och flytta runt lite smågrejer i hemmet. Eller möblera om hela rummet såklart om man behöver en större förändring. Låta någon möbel byta rum i huset. Det behöver man fundera på innan man köper nytt.
Idag flyttade ett litet foto ut från bokhyllan och till denna byrå i kontoret. Det är några gamla släktingar i hatt och med blomster i famnen. Hade så gärna velat veta storyn om de tre men den försvann någonstans där på vägen i alla liv där i mellan..

Kontor, vet inte vad jag ska kalla det egentligen. Kontor, bibliotek, genomgångsrum, förvaringsrum till alla högar… Under vår och sommar har jag inte suttit här och jobbat någonting nästan. Får se hur det blir när sensommar övergår till höst.

Jag har dock ett litet projekt på gång gällande nytt arbetsrum för mig. Vår äldsta son har flyttat hemifrån och jag tänkte göra om hans rum till kontor och gästrum. På det sättet kan han fortfarande sova över och ha en säng här hemma.
Jag var och kikade på tapeter till rummet och fann mig själv i butiken. Tapetskolan jag gjorde ihop med Boråstapeter. Den finns också digitalt i rörlig film – behöver du hjälp så finner du den här.

Undrar just vad jag själv ska få upp på väggen…

Ha en fin dag nu.