Herregud – Är det sant!?
Mitt drömboende är till salu! Har glott på filmer och bilder hela dagen och är helt tagen.

Man ska ju inte tipsa om det man själv vill sätta klorna i men det finns tyvärr inte på världskartan att jag kan köpa denna fantastiska gård i Varbergs bokskog just nu – inser att det saknas typ 100 miljoner kronor.

Varje gång vi åkt förbi Öströö har jag sagt till min man att någon gång, om den fantastiska gården vid sjön blir till salu så är min dröm att ha möjlighet att lägga ett bud. Den fantastiska fastigheten ägs av familjen Klingspor sedan 1915 och godset har anor sedan 1300-talet och är omgivet av fyra sjöar. Över 400 hektar bokskogar och åkermark precis utanför Varberg. Äntligen fick jag en inblick i vad hur det såg ut på insidan – jag har varit nyfiken i en strut.

Vill såklart dela med er – för det är verkligen “nyp mig i armen”- fint  och jag hoppas att den som har möjlighet att köpa detta fantastiska  gods gör det absolut bästa av det och någon gång bjuder in mig på middag och dopp i sjön. hahaha!
Håll tillgodo – detta är en dröm!

En fantastisk miljö med sjöutsikt och en allé ner mot sjön.

Vacker natur och massor av skog mitt utanför vårt fina Varberg.

Små tillhörande hus, en fårfarm, café, gårdsbutik och turistdestinination på ägorna – Älskar Öströö fårfram, deras fårsafari och ostkaka. Detta har jag tipsat om förr, visst?

Inne på gården – kakelugnar i nästan varje rum, var det 18 stycken rum , men wow!

Tapeterna och kulörerna – allt är bevarat på ett fantastiskt sätt.

Underbart – eller hur?

Så coolt att ha allt detta gamla bevarat – jag är osäker på om byggnaden används det senaste men jag vet att det har varit ett sommarhus för släkten som äger det.

Detta kök är allt jag vill ha – det är underbart.

Taket här! Och stuckaturen i dörrpartiet in i nästa rum.

Trappan och väggen här – blir alldeles salig och önskar att jag kunde få inreda detta paradis.

Ok. Tänk att promenera ner här med kaffekoppen i handen och ta morgondoppet i sjön. Har du några extra kronor i plånboken så ta en kik här.
Önskar så att detta paradis hamnar i rätt famn.

 

Kommentarer till “Mitt drömgård är till salu

  1. Intressant. Jag ser mest jobb och oro för allt. Jag bor i lgh på 200 kvm nu men ser SÅ mycket fram emot att downsiza när barnen flyttar hemifrån. En central trea med öppen spis och balkong vore underbart. Och behålla vårt lilla hus på landet såklart.
    Hoppas du får en fin dag! 🍁

    1. Haha, jag med! När barnen flyttar hemifrån ska vi flytta till mindre lägenhet, och då ska jag också gå ner i arbetstid.

  2. Underbart, trodde inte såna ställen fanns! Men det medför nog en del ångest att äga en stor gård också, förutom inköpspriset kostar det fruktansvärt mycket att underhålla även en liten gård. Det är alltid nåt tak som måste läggas om o kostar typ 200 000.😬😱😵

  3. Väldigt vackert! Hade jag köpt det hade du kunnat få komma och hälsa på! Men jag saknar nog också några kronor……

Kommentarer stängda