Nu har vi sannerligen kyliga morgnar. Burr!
Frost över trädgård och växthus kan vara rätt så vackert ändå. Speciellt om man inte städat undan efter sommarlivet än…

Men jag fick i alla fall upp alla dahliaknölar i grevens tid. Jag har dock inte fått ner några tulpanlökar än så jag hoppas verkligen inte det fryser på för mycket inom de närmsta dagarna.

Här hemma är det höstlovsmys för hela slanten. Har aldrig ätit så många kanelbullar och bastat så mycket som dessa dagar. Vi drar inte iväg på några större äventyr utan hänger mest runt i Varberg, poppar mycket popcorn och har börjat följa en ny serie ihop.

En dag fick jag hem en hel låda med sticklingar skickade av en läsare. Så gulliga förpackningar.

Mängder av olika sorters palettblad och ett fint brev med instruktioner.

Jag skulle lägga sticklingarna i blöt ifall de blev hängiga efter resan till mig stod det.

Sådärja. Nu väntar alla på att få komma i jord. Så spännande att se hur de kommer växa. Tack så mycket!!

(reklam för egen verksamhet)

Ville visa lite kläder också. För jag har burit den här kjolen från FGL Store på olika sätt i veckan. Både så här med blusen uppknäppt hela vägen…

…och tillsammans med vår sköna Apelviken Jumper. Det är fint att kunna se hur man kan kombinera kläderma från oss tänkte jag. Nu är hemsidan så gott som ny då den är uppdaterad med allt nytt bildmaterial så kika gärna in.

Inget höstlov utan pumpor. Dessa colingar står nu på vår trapp.

Idag drog jag inte på mig kjol dock utan det blev jeans och tröja eftersom vi skulle till Skateparken. Den observante ser att jag färgat bort den röda tonen i mitt hår – så himla skönt. Trivdes inte alls i den kulören – men så bra, nu vet jag det.

Hoppas ni också har en fin vecka.

Kommentarer till “Mitt i höstlovet bland pumpor och sticklingar

 1. Hej, ville bara säga att du är jätte fin i håret, så snygg färg, passar dig så bra ❤️❤️

 2. Hei!
  Jeg ble helt desperat og kjente at jeg bare MÅTTE ha palettblad. Fant ingen i noen norske butikker, så jeg søkte på facebook.
  Og ja da! En mann hadde stiklinger til salgs, men han bodde ganske langt fra Oslo (hvor jeg er). I går sendte han meg tekstmeldig, at han skulle til Oslo. Han kom helt til min jobb og jeg løp ut på gaten. Der sto det en litt kul punk-aktig ung fyr, han åpnet bagasjerommet på bilen som var fullt av stiklinger 😀 😀
  Jeg fikk tre!
  Det så ut som om det var en “annen type handel” vi drev med …
  Se på min instastory hvor fine de var!
  Gotta love facebook!

 3. Älskar dina outfits! Den blommiga bkusen från FGL är 👌🏽
  Blir också nyfiken på var kläderna på sista bilden kommer från?

  1. Tack. Vad kul att höra. Byxorna är från Toteme och tröjan ett reafynd från Elesse.

Kommentarer stängda