En söndag åkte min man och jag ut till Strömma Farmlodge och åt kålsoppa. Jag knäppte några bilder med mobilen så håll tillgodo.

En perfekt utflykt tyckte jag och eftersom det bara var vi två så åkte vi motorcykel dit. Oktober har sannerligen bjudit på många vackra höstdagar och ute på Strömma var det helt rött av alla höstlöv över kvarnen.

Efter soppa och god kanelbulle så gick vi och hälsade på Marina som jobbade i butiken denna dag. Så otroligt vackra grejer här.

Marina var lika fin som vanligt och jag trivs så himla bra i hennes sällskap.

Jag blev kär i två kjolar och tänkte denna skulle passa Miranda och hennes gravida mage så jag knäppte en bild och skickade till henne. Sedan köpte jag den utan att vänta på svar – kul med presenter ju.

Inne i gårdsbutiken var det också fint. Ville ha allt och fick verkligen lägga band på mig själv. Men lite hemmagjord granola eller marmelad kanske…

Tapeten som sitter i taket skapar en fantastisk upplevelse i det gamla kostallet. Eller var det grisar som bodde här kanske?

Rekommenderar varmt en tur hit. Kanske redan på lördag?
Passa då på att komma förbi oss på FGL Store för vi har Emma von Brömsen och Götefors på besök och de utlovar 20% på allt de säljer hos oss den dagen.

Väl hemma tog jag en bild på mig i Mirandas kjol och skickade iväg info om att den nu var köpt till henne. Ja, det är en taturead fågel som flyger på sidan där.

Sen tog jag en bild på mig också i kjolen jag köpte till mig själv och skickade. Matchat med sockar och allt. Väldigt snyggt foto.
Vi brukar kommunicera i bilder. Eller jag gör det i alla fall, tar ju så lång tid att skriva. Idag satt jag i tandläkarstolen och hade precis dragit ut en tand och väntade på att det skulle sluta blöda i munnen och skickade en bild på eländet till Miranda. Besparar er detta.

Tusen tack för fina kommentarer i förra inlägget, det betyder mycket.
Känns som det kanske är dags att vara lite mer personlig och dela fler tankar som jag går och bär på.

 

 

 

Kommentarer till “Mobilbilder från Strömma

  1. Din blogg är den enda jag regelbundet orkar läsa. Den är så autentisk med livet. Högt och lågt. Jag skickar dig kärlek o styrka och ett stort tack för du delar med dig av livet i stort och inte bara på ytans glans.

Kommentarer stängda