Tv’n kanske hemmets svåraste möbel att möblera runt. Eller hur?
Vi har ett tv-rum på övervåningen och det är här vi samlas allihop runt Schlager, Beck och Talang. Poppar popcorn och bär upp tv-brickan med godsaker. Vi har en gigantisk soffa där alla får plats och man kan också sträcka ut sig på den mjuka mattan med kuddar. Här är tv’n i centrum och vi har möblerat efter den. Men man kanske har ett rum där man egentligen inte vill att tv’n ska stå i centrum, eller hur? Då blir det klurigt tycker jag.

Efter detta inlägg hos Johanna Bradford fick jag eld i baken och möblerade runt vår tv i sovrummet.

Jag tyckte det blev riktigt mysigt. Vad tycker ni?

Böcker, kristaller och parfym på lilla bänken framför.

Vi hade nästan allt hemma redan – jag har bara köpt en ny matta och rullat ut under sängen. Det är det bästa, att kolla vad man kan samla ihop i det befintliga hemmet som passar den stil man vill skapa innan man köper nytt.
Här kom stolen till sin rätt – den har stått nere i kontoret länge men inte känt sig hemma där. Tavlan med hästarna är ett foto jag tog på Island 2018 och de andra två är loppisfynd. Färgen jag målat med är  Gentle Whisper från Jotunlady. Jag har lite snickerifärg också i samma kulör och tänkte måla dörrar som Emily Slotte här.

En affisch på Frida Kahlo jag köpte förra året hos Göteborgs Konstmuseum fick komma  upp på väggen bakom sängen.
Jo, just det, soffborden är ju nya. Vi köpte två små svarta på Ellos och de där lamporna har legat en evighet i min garderob och de har längtat efter att komma upp på väggen. Sänggaveln är från Meli Meli, sängkläderna från KLco och kudden var en gåva från min vän Åsa, den kommer från bästa Kinship. 

Kommentarer till “Möblera efter tv’n & ny kulör i sovrummet

  1. Wow vad fint! Sparar ner som inspiration till vår TV-hörna 👌🏻

    Nyfiken också på var den lilla guldiga lampan kommer ifrån?

  2. Hej, jättemysig sovrumsinteriör. Den här vackra mattan. Var har du funnit den månne? du har verkligen blick för kombination. Hur saker passar ihop. Ett konstnärlig blick.
    Vänlig hälsning
    Tiina

Kommentarer stängda