Åh – jag har så mycket fint och kul jag vill visa er. Både om boken, vår nya kollektion och härifrån Frankrike. Jag får be om att återkomma med ett välfyllt inlägg om hur vi har det här nere och bara snabbt visa er ett litet fynd från antikmarknaden idag.
Det finns ju inget roligare än att strosa runt och leta efter finheter. Barnen som drar runt och letar efter grejer de samlar på, min man  går och köper kaffe, mandelblom och mimosa som doftar ljuvligt i varje hörn och vårsol på näsan. Tänk att man kan få ha det så fint. Tacksam för varje minut.

Jag köpte detta huvud. Denna farbror ser både disträ och smart ut tycker jag. Nu försöker jag övertala min man att vi ska bära upp överskåpen från det gamla köket och bygga en bänk av dem så vi inte behöver köpa nytt. Det blir lite högre ja – men jag gillar att se lösningar och tänka att man kan ändra visioner om man kommer på bra idéer.
Men han är fast besluten om att det inte riktigt stämmer överens med min första idé. Ghaaaa… Man måste väl få ändra sig och tänka utanför boxen?

Stay tuned – kolla om vi bygger av grejer i källaren eller köper nytt…
Kram till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Fynd på antikmarknad

  1. Jättebra idé att återanvända akåpen tycker jag. Är det nån som skulle kunna göra nåt fint av dem är det du! Roligt med kreativ inspiration.

  2. Har alltid undrat var den där boxen är?Har inte hittat den o tänker inte leta😅
    Allt ser väldigt fint o härligt ut🥰