Hej där,
Hur har er dag varit? Jag vet knappt vad jag hållit på med faktiskt – det har varit mycket skjutsande av barn, sjukhusbesök, handling av mat, letande efter skridskor…
Sätter mig med datorn i knät nu i soffan för att kolla min lista av arbetsuppgifter och ser att jag inte gjort en enda punkt – bara löpande svarat på mail hela dagen. Ja ja, så kan det gå, nya tag imorgon. För nu känner jag mest efter att krypa ner i sängen ändå efter ett bad, ansiktsmask  och lasagnekväll med killarna.

Ska vi kolla lite på vad jag fann i min mobil först?
Ovan bild – jag fotade och filmade mig själv i olika outfits till KLco’s Instagram. Så bra att se hur kläderna faller och veta mer om dem.

Jag var inne och tog några bilder hos våra nya granne på Brukstorget –  Östlings Depot. De har vacker vintage, keramik och inredningsprylar.

Så himla fint! Gå dit nästa gång du besöker oss i Varberg.

Inne hos Verket har de alltid mängder av god fika. Semlorna här är bäst i Varberg.

Min mamma fyllde år och kom hem till oss med bubbel och ostron. Så mysigt att hänga runt köksön och prata bort några timmar.

Jag tog en skärmdump på denna klänning och tänkte skicka till min man för att tipsa om gåva till Alla hjärtans dag – skämt såklart, hahaha, det hade han nog inte köpt till mig. Glömde dessutom skicka iväg den.

Jag skickade dock en skärmdump på Pernilla Nyrenstam kärleksgåva från hennes man som ” liten pik” eftersom han drog iväg på jobbresa under måndag morgon och vi båda typ glömt av hela kärleksfirandet.

Jag försökte göra det mysigt för barnen med doppade jordgubbar. Min mamma gjorde alltid våfflor med grädde och bär på denna dag när jag var barn.

Sista bilden ut.
Ett foto på vårt nya golv i Frankrike. Nu håller jag på och blir tokig som inte får tag på hantverkaren som gjorde det –  vill ju veta hur det blev med listerna…

 

 

Kommentarer till “Lately – hämtat från mobilen

Kommentarer stängda