Reklam för mig

Hej hej.
Onsdag morgon och jag har skjutsat en unge till skateläger och satt en hårmask i mitt sommarhår medan jag väntar på att den andra tonåringen ska vakna till liv för att skjutsa till sommarjobb. Ja, visst finns det cyklar, men jag tycker det är så roligt att följa med och lämna av, ta lite del av det hela och ha de fina samtalen i bilen.

Laddad för första sommardagen hos KLco i Varberg och ska ta emot sommarpersonal innan öppning leverans av te och fixa med blommor. Först vill jag visa er lite av sommarens fina  linnekollektion.

Vi börjar med den här blusen som är en klassiker som funnits i vårt bassortiment i olika kulörer det senaste året. Johanna heter designen och på bilden ser du mig bära mönstret Havsbris som är ett vävt mönster i 100% europeisk linne. Finns även i honung, svart  och väntas in i vitt inom ett par veckor.

Här ser du samma tyg fast i shorts. Dessa shorts finns även i svart och grönt och är jättefina med ett bälte i midjan. Jag har på mig en jersey tröja med trekvarts ärm och även den är i linne.

Samma jersey i linne i kulören kaffe tillsammans med vår vackra omlottkjol – just denna är i mönstret Blomster av Hanna Wendelbo men den finns även i svart, kamel och grönt.  Väldigt användbart plagg och som är perfekt för alla kroppsformer om du frågar mig eftersom den lätt justeras efter din kropp i midjan.

Här står jag i klänningen Emily. Den har ni sett förr, inte sant? När den släpptes i kulören råd tog den slut direkt men jag tror vi har några större storlekar kvar i butiken i Varberg. Jag har dragit ett randigt förkläde över mig – så smidigt i trädgården att lägga sekatör och diverse grejer i fickorna på magen.

Hannas vackra mönster är blommor målade i akvarell – rudbeckia, solros, rosenskära, blomstermorot och dahlia. Alla favoriter! Detta är Angelica klänning och kommer också i svart. Ett band följer med om man vill markera midjan.

Slutligen! En klänning jag använder jättemycket – detta är en klassiker att leva med i många år. Elisabeth i kulören råg. Snygg med tjock tröja över eller kanske en blus där det bir kyligare om kvällar eller till hösten. Finns i blått, honung och vitt också.

Så där ja – detta var min lilla modevisning och ni som följer mig på Instagram kanske har följt med i story när jag pratar om plaggen också?
Vi kommer har extra öppet butiken i Varberg under högsäsong och vi ligger på Brukstorger, Birger Svenssons väg 16E. I samma område hittar du flera grymma vintagebutiker, bageri, restaurang, keramik och mycket mer. Välkomna!

Öppettider:
Onsdag 12-18
Torsdag 12-17
Fredag 12-17
Lördag 10-14