Morgonstund med kass wi-fi

Hej,

Jag har smugit upp först av alla som vanligt. Sitter på en balkong med datorn i knät och väntar in soluppgången bakom husknutarna. Det är mängder av svalor och duvor som sjungandes flyger omkring den lilla kyrkan som är min närmsta granne. Nybryggt kaffe vid min sida och redan 22 grader. Det blir en bra dag.

Sitter på balkongen för att får hygglig wi-fi men har nu efter 15 minuter gett upp och inser att jag inte alls kan blogga om det jag förberett – Trädgården rum. Jag kan inte ladda upp bilderna för nätet så segt.
Jag är på semester och har förberett både texter och bilder, men ja ja, då finns det väl en liten mening med detta.

Hur mår ni?
Har ert sommarlov startat med semester eller jobbar ni några veckor till?
Jag själv ska jobba jättemycket denna sommar så dessa semesterveckor är guld värda för mig.  Att komma bort  för att kunna koppla av från alla måsten var superviktigt för mig – jag insåg det inte förrän jag faktiskt var här. Går i en annan rytm, är närvarande på ett annat sätt, lägger bort telefonen, kameran och datorn. Är nästan klar med min bok och spelar kort med barnen så fort tillfälle ges.
Ingen trädgård och ingen Boris att ta hand om. När det kommer till jobbet så checkar jag av mailen någon gång varje dag och tänker max lägga en timme på att uppdatera mina kanaler varje dag.
Nu sätter vi punkt och så ska jag kolla upp om jag kan fixa fiber hit – det är ju stört omöjligt att inte ha uppkoppling. Vill ju kolla någon fotbollsmatch och någons serie dessa veckorna också – här är hemma fast borta. Berättar mer alldeles strax. Ha en bra dag.

Kommentarer till “Morgonstund med kass wi-fi

  1. Åh, det är så vackert inrett! Får jag fråga var lampan över köksbordet kommer ifrån?

  2. Har några veckor kvar innan semestern. Måste liksom åka någonstans i ett par omgångar varje sommar. Annars känns det inte som semester på riktigt för mig. Är jag bara hemma så kryper måstena inpå och dagarna bara går i en svindlande fart. Och vips är sommaren förbi. Jag vill ha minnen att blicka tillbaka på i höst. Trots att jag älskar vårt hem och känner ett lugn i min trädgård så älskar jag att åka bort lite. Njut av din ledighet. 🤗💦🌸✨

  3. Längtar så mycket till semester. 4 veckor. Men känner mig så otillräcklig med lediga barn som går hemma och blir mosiga. Det löser sig såklart. Men jag vill vara ledig och bada, tälta och chilla. Sommaren blir alltid stressig på 4 veckor som går blixtsnabbt.

Kommentarer stängda