Varje höst får jag alltid en nytändning till vårt hem och vill möblera om och fixa. Hänga om tavlor, flytta kuddar och byta rum. Det behöver inte vara så avancerat som att tapetsera om,  men du fattar?

Jag tycker det är så spännande när den lusten tar för sig i bröstet och jag börjar kika runt efter inspiration lite här och var – i gamla tidningar, på bloggar och på pinterest.

Det händer faktiskt inte så mycket här hemma och det kanske är därför jag inte bloggar så mycket inredning längre – men ska jag vara helt ärlig så har vi varit på jakt efter nya stolar och nytt bord hit i ett par år nu. Våra stolar är trasiga och jag skulle hellre vilja ha ett äldre träbord. Vi får se när något dyker upp – tipsa mig gärna om du springer på något på auktion eller på Blocket.

Vårt hus är från 1926 och jag är så tacksam över att de tidigare ägarna satte in ett så klassiskt kök då det var dags att renovera.

Vi har komletterat med en köksö som blivit hemmets samlingspunkt för både vänner och familj. Här sitter jag ofta och underhåller Jonas med mina spridda tankar medans han lagar mat.

Jag älskar dagens första kopp kaffe.  Jag kan liksom längta efter den då jag går och lägger mig…

Vinkeln in i vårt bibliotek eller kontor om man hellre vill kalla det så. En annan sorts matta skulle verkligen inte varit tokig här. Ska hålla utkik på Bukowskis.

Vårt blå vardagsrum. Ska lampan få byta rum kanske? Lite mer böcker och härligheter på bordet för att mysa till det lite extra också.

Slutligen – ett foto från vår hall.
Tycker ni det vore kul om jag bloggade lite mer om inredning igen?

Kommentarer till “Några bilder från vårt hem

 1. Testa byta plats på mattan i biblioteket och blå v-rummet, ser ut att funka!
  Sen vill jag passa på att tacka för en så fin blogg. Gillar att läsa om när du nuddar vid dina innersta tankar och funderingar blandat med vackra bilder, tack ❤️

 2. Jättekul med mera inredning. Skulle gärna se mera idéer och tänk.
  Lösningar på lite “problem hörn” kanske.
  Tack för denna titt, superfin hall och ingång från köket?
  Mvh
  Annelie

 3. Jag älskar ditt hem 🙏🏼 Så blogga gärna inredning. Blommor, trädgård o växthus på sommaren. Inredning på vintern, håller helt med… blir sugen på inredning på hösten.

 4. Men ja, absolut!
  Du inspirerar verkligen, och har lyckats ordna en egen stilgenre på nåt vis, du vet det finns Cleant, Shabby Chick, osv…och så finns det Krickelin. Och jag ÄLSKAR kombon i din blogg, tycker du balanserar dina inlägg så fint! Tack för ditt jobb, och att vi får ta del av det, helt jäkla gratis!!! Det är märkligt egentligen, men tacksam för det!
  Kram

 5. Ja!!
  Gärna mer inredning.
  Du är en stor inspiration i just inredning för mig.
  Du får alltid till det både snyggt, stilrent och mysigt.
  Och tapeter, du har ju så mycke härliga tapeter.
  Jag vill tapetsera om vart enda rum i vårt hus när jag ser ert hem. ❤️
  Trevlig Lördag.
  / Carro

 6. Ja, gärna mer inredning!

  Vad är det för lampan ni har över köksbordet?

  Skulle önska inspiration för att få till ett mysigt sovrum. Gärna inspiration för sängbord, gardiner och belysning. 🤗

 7. Men absolut, gärna mer inredning. Jag har fö 2 krickelin-blå som pryder lite olika väggar här hemma. Jättenöjd.

 8. Mer inredning, ja!! Älskar din blogg, ditt uttryck, men varit lite mycket trädgård (förlåt) ett tag. Kram

 9. Vill jättegärna se mer inredning igen. Det var därför jag började följa dig, man fick så mycket inspiration från ert hem och trädgård 🙂

 10. Ja absolut, vill gärna se mer:-).
  Känner precis som du att man nu får lust att pyssla och boa in sig hemma när hösten kommer,
  Allt det bästa till dig,
  Kram Caroline
  @harmoniskerum

 11. Jag älskar att se bilder från ditt hem! Så inspirerande, även om jag bor i nyproducerad lägenhet i stan (drömmer om ett hem med karaktär och trädgård..). Så gärna mer inredning och jag skulle vara speciellt sugen på att få se barnrummen.

 12. Ja gärna! Tycker det är så kul att se! Du har så otroligt fint öga för det. Kanske något om skillnaden mellan att inreda ditt hem och hur du tänkte i KLco? Tycker själv det är spännande med vårt eget kontor, vad som hamnar där vs vad som hamnar hemma. Behöver ju nödvändigtvis inte vara superstor skillnad, men det är ju ändå så att man tänker på olika sätt. Vore så kul att höra dina tankar ❤️

 13. Ja gärna! älskar ditt öga för inredning, och kläder. Vill gärna se mer. Att flytta runt på det man redan har är ju supersmart. Billigt för plånbok och miljö. Det gör jag hela tiden.

 14. Jag blir jätteglad om du bloggar mer från ditt hem! Det är så inspirerande och det måste inte hända en massa nytt, mysigt bara att se hur det följer årstiderna t ex.
  Jag tycker ju ditt matbord är så snyggt 😍

Kommentarer stängda