Innehåller reklam för egen verksamhet samt köplänkar

Hej,

Så kul att ni vill ha mer inredning här. Då ska jag absolut blogga mer om det.
Jag har fått önskemål att blogga mer om min outfit också så här kommer ett fullmatat inlägg med bilder på mig själv i den oufit jag helst bär just nu och också ett kollage med tips om vart man kan få tag på liknande.

Jag har börjat yoga varje dag numer – en lättare variant hemma i sovrummet. Jag hade faktiskt inga sköna och bra kläder för detta så jag har investerat i ett nytt set. Jag tänkte enfärgat och i de toner jag har på resten av min höstgarderob för då kan jag använda byxorna under klänningar och tjocka koftor också.

Det var min mellankille som var med och hjälpte mig fota allt detta.

Jag är så impad av hans klädstil – han sparar och investerar i plagg med bra kvalité, letar på loppis och försöker finna udda coola märken. Den här jackan är från England och det är en kille som gjort patchwork på en vintageskjorta och säljer bara en unik av varje, de heter Sad Sac, ett vintagemärke.
Han sover nästan med den på då det är det finaste han har. Kepsen köpte han i Marais förra sommaren och jag har inte sett han en enda dag utan den. Tvättar den ibland då han sover. Sen har han ett par sjukt coola jeans (ej på detta foto) som jag varmt rekommenderar. Märket är ett skejt märke och heter Polar.
Han har inte så stor garderob – han har ett par favoriter som han använder tills de typ slits ut. Klokt.

Ok, tillbaka till min egen stil nu då. Detta är en av mina egna blusar från KLco. Jag använder dem jättemycket och har dem både innanför och utanför jeans samt över klänning.

Så här.

Har du någon fin lång klänning du gillar? Den här är köpt för över tio år sedan tror jag och den håller än.

Man kan klä ner den med sneakers och kofta. Lager på lager är ju superbra.

Här jag jag också fler lager. Jag har ett par svarta jeans och ett par blå från Toteme, de använder jag året om och de sitter bra på mig över magen. I år har jag också köpt mig en bra väst som är vändbar. Jag kikade på herrmodeller för jag tycker dam blir lite för gulligt ibland.

En brun workerjacka att ha under eller över är grym till alla de kläder jag visat ovan. Så bra att ha kläder ton i ton så jag kan kombinera prick allt och köra lager på lager.

Se, här har blusen åkt på efter yogan också – istället för kofta.  Nu har jag satt ihop ett litet inspirationskollage och lägger också länkar till er.

Ton och ton och lager på lager. Detta skulle i alla fall jag vilja ha på mig denna höst och jag vet att det är kläder som är vackra år efter och år och funkar alla säsonger också. Vi börjar överst.

Sömlös yogabralla  och top i olivgrönt och en annan fin rosa variant. (köplänkar)
Snygg Patagonia väst fann jag hos Grandpa. Maxi dress med blommor  & snygga svarta jeans – leta i din garderob först, det hänger säkert någon långklänning där. (köplänk) Jag älskar Astrid Wilds kläder och har en likadan jacka i offwhite – önskar mig den här i kamel också. Så bra året om. En liknande workerjacka fann jag här. (köplänk)
Den jag har på mig är från Patagonia.

Kommentarer till “Inspiration – Min outfit denna hösten

  1. Vilket härligt inlägg! Blir så inspirerad av dina outfits och väldigt sugen på de där gröna sömlösa tightsen. Finns inget värre än att träna / yoga i osköna, skavande träningskläder! (Eller klart att det finns det, men du fattar!)

Kommentarer stängda