Jag letade bland mina bilder efter ett jobb jag gjort och ramlade över foton då jag var iväg och fotade kollektionen med badkläder jag gjorde förra året. Känns som en evighet sedan nu.
Men så vackert det var på denna plats. Har du möjlighet att åka till Puglia så gör det. Jag var ju här nere och jobbade några dagar och platsen produktionen hade hyrt var helt magisk. En gård från 1500-talet och byggnadens första kropp gick tillbaka hela vägen till 600 och bestod av ett torn som var anslutet till basen med en serie tunnlar för utrymning i händelse av fara.
En otroligt spännande och vacker byggnad.

Badkläderna var poppis när de lanserades. Har du en baddräkt eller bikini kanske?

Tänk vad mitt jobb tar mig till vackra platser. Är väldigt tacksam.

Det var också väldigt roligt att jobba med ett så här stort team. Jag jobbar litet och är ofta både fotograf, modell, stylist och sminkös själv.

Ja, tack till denna kaktus i mitt hus i Frankrike. tack!

Och en pool tack. Fasen vad fint!!!!

Här finns ju massor av inspiration att hämta. Stoppar ner i mappen för trädgård i Frankrike med en gång.

Der ser ut som att det inte är en människa men faktum är att tre italienare har precis sagt till alla turister att flytta på sig till förmån för bilder på mig. Inte pinsamt alls. hehehe…

Så här såg det ut på stranden.

Måste ha håret så här oftare. Jättefint ju!

Vilken fin liten återblick på äventyret i Puglia. Hoppas jag kan ta med familjen dit någon gång. Ska genast kolla upp bilvägar och hur lång tid det tar att köra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “När jag var i Puglia

 1. Jag köpte badkläder från den kollektionen, bara för att du varit med och tagit fram dem. Litade på att det då fanns både god smak och klokskap kring vad som är skönt att bära. Både bikini o baddräkt blev favoriter, fina och sitter bra på en kropp som fått tre barn.
  Puglia ser underbart ut, när man sitter här i regnet….

 2. Ohyggligt nyfiken som jag är försökte jag hitta Puglia på karta, men min app visade två ställen mitt i Italien. Så långt från havet du kan komma… och det ser ju ut som detta är vid kusten?!

   1. Jag vill också hemskt gärna åka dit men fastnar ofta på att det är liiite för långt. Både med bil, tåg och flyg så blir det alltid lite krångligare än andra ställen i Italien. Men det ser så otroligt vackert ut!

    1. Tack Annika för att du hjälpte mig rätt!
     Är det inte ofta så att de finaste ställena är krångligast att ta sig till? 😊