innehåller reklam för min verksamhet

Jag pusslar en del med tiden just nu. Och då försöker man ju vara så tidseffektiv som möjligt. Som idag, då vi ska ha ett erbjudande  i vår webbshop. Jag behövde fota lite nytt bildmaterial till mina kanaler och tänkte först samköra med en vandring med familjen… Nja, lite väl optimistiskt kanske att få alla stanna vid en äng och fota och filma mig i fyra ombyten. Jag fattade ju också att det lät bättre i mitt huvud än vad det skulle funka i verkligheten. Tur jag stoppade mig själv och plockade fram stativet för att jobba själv istället.

Men lite tråkigt här inne va? Får ta mig ut i trädgården istället.

En solros som får vara rekvisita.

Borde tvätta håret kanske.
Har inte hjärta att såga av den här stora grenen från äppelträdet – så många äpplen på den ju.

Bästa rekvisitan är ju såklart Boris. Speciellt ihop med en stor dahlia.

Med en hatt och ett steg åt höger? Bra nu?

Ja, så kan man hålla på i sin trädgård en onsdag. Bilder blev det i alla fall. På både blusar och klänningar.

Den här fina klänningen skulle också förevigas. Den heter Charlotta och är så fin över ärmen. Finns även i svart och har praktiska fickor.

Lite finheter i växthuset. Jag samlar in mina vallmokapslar så fröerna kan användas även nästa år och också bli lite gåvor att ge bort till vänner.

Nu har mina vackraste dahlior börjat blomma. Väldigt korta stjälkar på alla i år dock – är det någon som har en förklaring till det?

Har sådan himla lust att lägga mig en stund. Kanske ska jag stå över vandringen och unna mig lite välbehövd vila istället.

Om ni vill ta dela av erbjudandet hos KLco så är det 20% på nästan hela sortimentet kläder från kl. 18.00 idag till 10.00 imorgon torsdag. Så du har kvällen och morgonen på dig att finna något fint – alla plagg ligger i kategorin CHANSEN och du använder rabattkoden KRICKELIN för att ta del av erbjudandet. Hoppas du finner något fint.
Vi har samma erbjudande i butiken i Varberg fram till lördag.

Ha en fin dag nu,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Pusslande och ett erbjudande

  1. Jag har förstått det som att dahlior av sorten dekorativa jättar ofta har korta stjälkar och det stämmer i min trädgård. Bollar och mindre sorter av dekorativa har generellt längre stjälkar, för snitt.