Vi åkte hem torsdag morgon och körde genom Europa och upp mot Varberg i ett svep. Ska absolut göra ett inlägg om hur det är att bila genom Europa men allt är ju väldigt individuellt såklart – barn och hundar är olika. Känns skönt att vara hemma igen och just nu sliter jag med att få ordning på en överväxt trädgård inför en fotografering imorgon – herrejösses, känns som ett helt omöjligt jobb och vill nu helst bara gräva upp allt, lägga gårdsgrus över det hela och ställa en och annan lavendel i ett hörn…

Men skit i det nu. Jag ville ju visa er dessa bilder vi knäppte sista kvällen vid skymning. Vi hade varit och klättrat inne i stora grottor, badat i en flod, fyllt magarna med ost och hade all vår packning att ta tag i. Då kom jag på att jag hade tagit med mig kommande nyheter från KLco att fota dessa miljöer. Så vi snabbade oss upp över byn, till olivlunden och hann precis få till en serie bilder innan det blev mörkt.

Vi började i gränden närmast oss, bakom vinbaren, där duvorna bor.

Vi har vävt upp ett nytt linnetyg för kommande kollektion. Der är en smal svart rand som vävts upp med en off white. Blev så nöjd med resultatet och den kommer i byxa, klänning och skjorta.

På avstånd upplevs mönstret som ett grått tyg. Fint ihop med brunt ju!

Och här står man och snurrar i en olivlund. Ja, vad gör man inte för att skapa härligheter på bild …

Konstigt tycker Boris men rättar sig i ledet. Bloggigare hund får man leta efter.

Det är något med att fota i skymning – en mystik lägger sig och skuggorna talar. Jag gillar det.

Nacken är också fin. Plaggen kommer senare i sommar – närmre sensommar och ingår i höstens kollektion.

Lyllos mig som har man och hund som kan ställa upp på snabb fotografering mitt i allt annat fix.

Därefter la sig mörkret över dalen, vi packade klart och la oss tidigt. Vilka fina dagar vi fick här nere tillsammans.

Kommentarer till “När skymningen föll över dalen

  1. Så fint, både kläderna och du och att ha ett eget litet fotocrew i familjen.

  2. Åh vilka underbara bilder! Helt magiska, väldigt inspirerande alldeles bortsett från de fina plaggen.

  3. Samma här (ha gårdsgrus över hela tomten..). Först på våren är jag så ivrig, sår tomatfrön som jag sparat från föregående skörd; så glad då de börjar gro; men nu skulle jag ha lust att slänga alla i diket.. det ska vattnas, gödslas, tjuvas, bindas upp, för varmt för plantorna på dagen, för kallt på nätterna etc. Men nästa vår är jag säkert lika ivrig igen.

  4. Vackraste och mest sensuella klänning jag sett! Snygg. Magisk presentation också…

Kommentarer stängda