Jag har haft några dagars arbete i Århus; Vilken otrolig stad!
Min minsta son och man var med mig och det var fint att ha dem med på jobb. Vårt uppdrag var att dokumentera resan med färja Halmstad – Grenå och sedan ta en tur till Århus.

Jag har inte besökt staden som vuxen och blev positivt överraskad.

Ett extra varmt tips är att besöka  Moesgaard Museum och Aros Konstmuseum. Älskar verkligen att uppleva kultur med barnen.

Så coola miljöer och roligt att förundras ihop.

Naturen i Århus var också helt magisk. Hav och bokskog är grannar här vid Varna strand.

Vi har redan nått fredagen – det är disco på högstadiet, jag har städat ännu en låda och funderar över middagen. Oktober är en långsam månad för mig. Gör inte många knop utan låter dagarna maka sig fram. Vaknar som vanligt runt 05, går upp och väntar in dagen i mörkret med två koppar kaffe. Jag har mått rätt dåligt under en period och försöker vara snäll mot mig själv och läka ifrån ångest. Det ser så peppigt ut på sociala medier – jag vet. Och jag vill verkligen också vara ett ljus i den här skakiga samtiden vi lever i – dela inspiration och och livskraft. Men ändå bra att veta att mörkret lever här vid sidan av, eller hur. Du är inte ensam. Och inte jag heller.

Stor kram till oss alla.

Kommentarer till “När vi nådde fredagen

  1. Åh! Bodde där i några år mellan 99-02. SÅ härlig stad! Kanske dags att åka tillbaka igen?

Kommentarer stängda