Nu vet jag att det är många som är nyfikna på hur det blev i badrummet efter vår mini-makeover. Vårt badrum fick sig en liten fix – det var för fint för att göra en helrenovering men vi ville ändå ha lite nya färger och göra det lite mysigare. Nu är vi klara – saknas bara några handtag och krokar.

Här under ser du vårt moodboard för inspiration och i detta inlägg ser du hur badrummet såg ut innan vår lilla uppdatering.

Grönt, vita cafégardiner, små skåp och tavlor på väggarna.

Vi gick och köpte grön våtrumsfärg till väggar och tak. Till badrumskommoden fixade vi en snickerifärg.

Först spacklade jag ojämnheter och gamla hål från knoppar. Sedan var det dags att slipa och måla med häftgrund, därefter blev det några lager med snickerifärg. Jag påbörjade och min man avslutade… Som det mesta här hemma. 😉

Jag fyndade tavlor jag tycket passade i kulörer, form och stil på loppis. Fint med den avlånga formen inte sant. En av dem skulle hänga på andra hållet egentligen men jag flyttade bara hängena på baksidan för att anpassa den efter våra behov.

Min svärmor hjälpte oss sy gardinerna och passade samtidigt på att sy likadana till källarfönster och garderober. Tack! Det blev väldigt mysigt med gardinerna tycker jag.

Hos Katrin Bååth fann jag det här skåpet  och de andra tavlorna fann jag på loppis i helgen.

Tulpaner i olja och två Carl Larsson.

Gissa vilken hylla som är min…

Det här från Aesop är förövrigt den bästa parfymen jag någonsin gett Jonas och då har vi varit ihop i sexton år nu. Bra tips!

Tänk vad lite färg och tyg kan göra. Vad tycker ni?

Kommentarer till “Nu är badrummet klart

 1. Så fint och harmoniskt. Verkligen ett badrum en vill hänga i.
  Och framförallt sån älsk på ditt hållbarhetstänk!

 2. Så himla mysigt det blev! 🙂 Ibland gör smått piff en stor skillnad. Din inspo med tavlor på väggen i badrummet fick mig att leta fram en gammal turistcanvas inköpt på Kap Verde. Den pryder nu vår gästtoalett!

 3. Väldigt inspirerande! Precis flyttat in in i hus och har samma möjlighet att hänga tavlor i ex gästtoalett. Tack för fina tips och tricks!

 4. Superfint verkligen! Framförallt tycker jag att det är så bra och viktigt att det äntligen är en “stor” influencer som gör såhär. Och då menar jag att renovera och fixa varsamt med de man har utan att riva ut allt. Jag vet att du inspirerar många med din kreativa och vackra inredning som influncer och har egentligen säkert råd att riva ut och göra om allt. Men att göra såhär tycker jag är så mycket mer inspierande och framförallt hållbart. Tack!!

 5. Jättefint! Ett riktigt lyft. Har du lust att dela färgkoderna på vägg-och snickerifärgerna?

 6. Så fint! Vilken underbar färg! 🤩 Gillar verkligen textil, tavlor, skåpet och blommorna som skapar en sån mysig rumskänsla! Helt klockren budgetrenovering! Älskar sånt här 🙌🏻 Tänker att det hade varit härligt med en mysig matta också kanske? 🤗

 7. Wow, helt fantastiskt!
  Nu vill jag måla om vårt badrum på momangen!
  Så inspirerande!
  😍

Kommentarer stängda