En ganska stor förändring med små medel är ny färg på väggarna och en ommöblering. Denna hösten var jag galet sugen på en förändring här hemma och slog slag i saken.
Nu är jag så nöjd över att jag tog tag i att måla trappa och väggar gröna i hallen. Det blev väldigt bra så jag fick blodad tand och målade även ett skåp och skjutdörrar i vardagsrummet också.

Färgen jag använde var Organic Green från Jotun och jag fann den hos min lokala färghandel Colorama. Färgen matchar stolarna i matsalen oerhört bra tycker jag. Älskar den gyllene lädersitsen som verkligen förhöjer rummet.

Färg är intressant – jag gillar att blanda men vill ändå ha en röd tråd genom hemmet. Här har jag valt brända kulörer mot det gröna och jag tycker det fungerar riktigt bra. Skåpet slukar familjespel och typ julgrejer – ett himla stök där inne som jag borde ta tag i faktiskt.

Vi möblerade om i vardagsrummet och ställde soffan framför burspråket. Det öppnade upp och rummet känns mycket större. Funderar på att plocka ner mina loppisfynd från väggarna och hänga upp konsten som vi säljer hos KLco istället.

Ja, det ska jag nog göra. Pixie ska nog få flytta in i alla fall. Beskrivningen min vän Jennie har till denna illustration måste jag verkligen ha hemma. Så fin.

Konstnären Jennie Blomkvist om konsttrycket:
Varma och kalla bad, ljumma sommarvindar och mjuka toner. Den här bilden heter Pixie men den handlar om min vän Kristin. En sårbar och stark person med mycket integritet. Hon är väldigt personlig. Bjuder både dej och mej på sina livserfarenheter och funderingar men håller det privata utanför.
Orden mjuk – värme och kyla möts. Som kallbad och bastu. 

Verkligen fint. Här kan ni ta del av mer konsttryck från Jennie. 

Kommentarer till “Nu blev det grönt

Kommentarer stängda