Vaknar 05.20 denna morgon igen. Det har jag gjort under en veckas tid och det är helt ok – jag har vilat mig i form för att kunna maxa ett par veckor. Allt är precis som det ska vara tänker jag och sedan i april så ska jag smyga runt i min trädgård, dra djupa andetag, lägga mig på dagbädden i växthuset med Boris över knäna och lyssna på ljudbok igen.

Det är  intressant med insikterna man får ju äldre man blir. Jag har alltid trott att jag gillar när det är full blås hela tiden och att jag får massa energi av när det går fort och händer mycket. Och så kanske det var också. Men nu uppskattar jag det inte alls. Fort två dagar – sen vila tre. Fort en vecka – sen vila två veckor… hahaha. Nä, så mycket kanske jag inte behöver vila men jag vill fasen hinna med att yoga långsamt, ligga länge i badkaret, gå och kallbada med en vän och fundera ut långa relevanta inlägg som jag kan posta här på bloggen.
Kanske är det min gamla utmattningsdepression som knackar på och säger “näha, lugna ner dig några hekto” eller så var jag kanske på väg mot samma öde vid årskiftet och hann bromsa.

Jag har ett par veckor med fullspäckat schema och har verkligen bäddat för detta. Lanseringsperioden för min bok är i full gång och imorgon sätter jag mig på ett tåg till Stockholm. Känns som jag lanserat den en evighet eftersom jag pratat så mycket om den – men så är det inte alltså. Idag är den stora lanseringsdagen – 15e mars!
Ni som följt mig länge – minns ni att jag åkte på skrivarkurs till Toscana 2013?

Ja, drömmen har alltid funnits inom. Ända sedan jag var litet barn och gick långa omvägar genom skogen på Hedvigsborg då jag gick från vårt hem till farmor Mildred med huvudet fulla av målande ord och drömmerier.

Denna helgen hade jag fest för vänner och högläste ur min bok. Vilken fin kväll vi fick – så mjuk och varm.
Ska vi kolla på vad jag gjort vid sidan av arbetet med lanseringen?

Igår fotade jag två samarbeten som ska ut på Instagram. Jag jobbar mycket med Ellos under 2022 och får även möjlighet att skapa innehåll till kampanjer de har för andra kreatörer. Detta är Marie Olsson Nylanders bäddkollektion – så himla fin!
I maj kommer jag med ett stort designsamarbete som vi jobbat med hela 2021. Det ska bli så kul att visa er resultatet. Älskar att jobba med Ellos.

Jag och Hanna Wenbelbo har kickat igång vår Trädgårdslive på Instagram och i söndags var det runt 600 personer som kollade live – kors i taket! Här berättade Hanna hur hon väcker sina dahliaknölar för säsongen och jag berättade hur jag tog hand om mina pelargoner så här på vårkanten. Jag kan posta ett helt inlägg om detta imorgon då jag sitter på tåget.

På mitt jobb är har vi fullt upp just nu. Vi har stylat om hela butiken och gjort den vårfin. Ett helt bord med trädgårdstema har skapats och jag säljer fröer från FLOREA och dahliaknölar från Hanna Wendelbo tillsammans med tångnäring, redskap och trädgårdsböcker.
Vi väntar in kommande kollektion och jobbar förebeyggande för denna med texter och bilder, fixar på lagret så den får plats och tar hand om den vanliga driften. Jag är s tacksam över tjejerna som jobbar hos mig – jag är inget utan dem och det känns som de bär mig genom våren. Kan inte fatta att jag gjort allt själv innan. Phu!
Allt har sin tid…

Världens härligaste arbetsplats och butik om du frågar mig. Jag har byggt upp en gigantisk moodboard bakom kassan som ska ge en känsla av SS22 – Trädgård och Hav.
Nä, nu ska jag svara på mail och sedan väcka familjen. Önskar er en riktigt fin dag så hörs vi imorgon igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Nu står högerfoten på gasen

  1. Dina inlägg är så fina, bästa på nätet☀️
    Vad fint att din farmor heter (hette?) Mildred, det hette min mormor💕