Så här glad blir jag när ni läsare lämnar ett avtryck och engagerar er i kommentarsfältet.

Försöker svara så mycket jag bara hinner med och uppskattar alla hejarop och reflektioner.
Det strömmar in information och frågor från alla håll och kanter och som bloggare (för mig i alla fall) är det ganska svårt att hantera läsarfrågor i mailen och på Instadirekt.
De vanligaste frågorna är om vår resa till Sri Lanka 2015, mitt växthus och vad jag har för färg på väggarna. Det mesta får man svaret på om man använder sökrutan här uppe i bloggen till höger.

Jag föredrar att kommunicera med läsare här i kommentarfältet om jag själv får välja. Då får  fler ta del av svaret också och det blir naturligtvis ännu bättre, eller hur?

Jag fick så mycket fin feedback på det här inlägget och jag tror jag har svarat på varendaste kommentar nu. Tusen tack för engagemanget! Som jag sagt förra så är ofta kommentarerna bränslet för många bloggare och det som får bloggen att bli bättre och bättre.

De senaste har jag fått höra i kommentarer, via mail och på Instagram att läsare följer just Elsa Billgren, Mokkasin och mig. Ni anar inte hur smickrande och roligt det är för mig att höra då jag följer de båda flitigt och tycker det är som en liten present varje gång jag går in och läser deras blogginlägg. Som en saga liksom.

Så bjussigt, färgglatt, inspirerande och varmt. Jag blir alltid glad och full av energi då jag besöker dessa tu. Och när de skriver om något viktigt, djupt och smärtsamt så tar jag mig tid och läser både en och två gånger. De tar tag i mig och är viktiga för mig i vardagen.
Därför blir jag så otroligt smickrad och tacksam över att jag får stå i samma hörn som dessa stjärnor. Tack för det.

Nu ska jag jobba klart med bilderna från dagen, göra utskick och skapa texter till vår nya hemsida.
Vår lanseringshelg för butiken ska också fixas med. Vi planerar att ha den samma helg som det är “Smaka på Varberg”  30 september.
Då händer nämligen väldigt mycket skoj i samma område. Allt från “Vem bakar Varbergs godaste äppelpaj?” till “Baklucke- koloni -loppis” där det säljs när- och hemodlat. Tänker att jag ska köpa massa honung. Fast jag kanske har fullt upp såklart.
Du kommer väl?