fota_alice_Kristin_Lagerqvist-2

Idag var bästa Alice hemma hos mig och fotade mig och de mindre pojkarna till omslag och reportage för Family Living. Turligt för mig och få en av mina favoritfotografer!

fota_alice_Kristin_Lagerqvist

Nya vårblommor var inhandlade och vi mumsade dessutom världens godaste vattenmelon till tre-fikat.

fota_alice_Kristin_Lagerqvist-3

Anemonernas tid, så här på vårkanten. Ute i rabatten har jag sett att det inte bara är snöklockorna som står i blom utan  även mina kvarglömda anemonlökar kikar upp ur jorden i år. Håller tummarna för mängder av blommor även i år och påminner mig själv om att sätta mina dahlialökar i jord inomhus.

fota_alice_Kristin_Lagerqvist-5

Det blev de blommiga brallorna…

fota_alice_Kristin_Lagerqvist-6

..med de gyllene klackarna. Alldeles lagom hög klack för mig som ofta känner mig som en jätte som ser ner på folk när jag går runt i höga klackar.

fota_alice_Kristin_Lagerqvist-4

Så här glad var Alice efter sista bilden var tagen och dagsljuset började ge med sig.

Håll utkik i tidningshyllorna under våren så får du se resultatet av dagens arbete. Jag kikade lite bakom Alice rygg och det är en hel del vinklar och faktiskt något rum som inte fotats förr. Ska bli riktigt skoj att se de färdiga materialet.