Nu gäller det att hålla tungan rätt i mun för denna vecka är det full gas och varje dag är minutplanerad i princip. Hatar egentligen när dagarna är maxade men ska försöka vara positiv och åka med.
Idag stod jag på jobbet redan 06.55 för att packa ordrar och pausade för att jobba några timmar med Hanna Wendelbo inför vår föreställning men sedan packade jag hela dagen med mitt gäng på KLco.

Middagen serverades  inte förrän 20.30 hemma hos oss denna måndag och därefter blir det inte många knop för sömn måste ju också prioriteras  extra mycket då det är så här mycket runt om.

Tisdag ska jag podda och packa ordrar, beställa grejer till butiken och skriva manus. Onsdag är det Näringslivsdag här i Varberg och torsdag ska jag till Göteborg. Fredag har jag PT och åker därefter upp mot Bohuslän för att fixa med blommor till min svågers bröllop. Sedan är det bröllopshelg.

Måste njuta av det fina vädret också ju. Det ska vara över tjugo grader varje dag denna vecka. Underbart – som man längtat!

Hoppas ni får en riktigt bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Om denna vecka

  1. Jag uppskattar din blogg väldigt mycket och visst förstår jag att du måste ha ett ekonomiskt utfall på ditt arbete, som alla andra. Kände bara att blir det för ”glassigt” och beräknande för min smak då känns det inte lika positivt för mig, men kan såklart kännas annorlunda för någon annan. Är hemma med förkylning och har nog vaknat på en bättre sida idag, så förlåt om du tyckte jag var lite för krass igår när jag kommenterade ditt inlägg igår. Blusen du har på dig är otroligt fin o jag har varit inne i butiken och tittat vad modellen kan heta men hittar inte riktigt rätt, tror jag.
    Allt gott inför veckan som rullar på 🙏☀️😷😍