Hej på er. Vi drar igenom fyra vardsgtips tycker jag och först ut är dessa godbitar.
Rosta mandlar, cashewnötter och kokos i ugn. Obs – kokos går jättefort så ha inte inne lika länge som de andra. Låt svalna och mixa sedan med en stor sked kokosolja, jordnötssmör, dadlar och flingsalt. Kolla av om blandningen går att rulla till bollar – om inte, tillsätt lite vatten och mixa mer. Rulla bollar och toppa dem med lite smält mörk choklad. Världens bästa snacks och mellanmål.

En lifesaver. Eller låter kanske töntigt att ett läppstift kan vara det men jag hinner ej eller prioriterar ofta bort smink och det gör sannerligen att jag ser lite blek och glåmig ut ibland. Älskar att dra på ett lager rätt på läpparna och eventuellt lite på båda kinder. Jag använder Dior Addict Re(d)volution 745. 

Nu kommer den stora tedrickar tiden och min absoluta favorit när hösten knackar på dörren är vår egen 018 –  ett svart te med kanel, ingefära, pumpa, pumpafrön, rostad cikoriarot, kardemumma, kryddnejlika. (reklam)
Så sjukt gott jag dricker den med skummad havremjölk så är det som en chailatte.

Nu efter sommaren har jag ett stort sug efter att byta doft då jag faktiskt inte känner lukten av min signaturdoft Santal 33 alls längre. Jag har väl vant mig antar jag.
fast nu älskar jag att duscha på mig ett eller två spray av Eau Duelle från Diptyque. 

Det var mina små tips om lyxiga grejer in i vardagen denna hösttermin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “4 tips kommer lastat

  1. Tack för tips!
    Teet verkar ju jättegott, så även bollarna.
    Jag skulle också önska en ny doft nu till höst och vinter. Man vänjer sig som du säger, och på somrarna kanske man vill ha en lättare doft. Den parfymen du tipsade om var nog lite för dyr för mig, men ska kika på andra.
    Ha en fin dag 🙂