Jag når fredagen med blandade känslor.
Haft en intensiv vecka bakom mig med mycket arbete och publika prestationer. Jag känner mig både tacksam och stolt. Och samtidigt lite tom.

Orkar inte gå in något djupare i det även om jag känner att jag borde.

Hela året har varit så sårbart och jag har haft garden uppe hela tiden och nog kanske varit väldigt ytlig och glättig i min kommunikation med er. Det ger konsekvenser och skapar distans. Jag vet. Men jag har helt enkelt inte varit stark nog för att dela helheten  – jag har kämpat på med både mina verksamheter och i mitt privatliv. Jag är skörstark – & mänsklig som alla ni som läser detta.

Nog om det för nu.

Barnen pusslar här hemma. Och modellflygplanen har också åkt fram. Jag hämtar mellansonen i skejtparken och möts av de härligaste ungdomarna. Livet händer här. Det blir tacos idag och jag har tänt minst tjugo levande ljus. Ryggen gör ont, min man är mjuk, lillebror hackar gurkan och Maggio är i högtalarna.

(Fortsättning på lördag morgon)

Jag knäppte lite foton hemma och funderar på om matsal och vardagsrum ska få byta plats. Vad händer då?

En av alla sensommarbuketter – de är så vackra nu och den där rosenskäran lät verkligen vänta på sig. Men nu blommar den för fullt i massa olika varianter.

Vinkeln in från bokrummet där alla rum går i fil – tycker så mycket om den här vyn.

Idag är jag hos KLco och jobbar och sedan har vi bestämt oss för en lång promenad, bad i hav, bastu, kantarellrisotto och familjespel. Få landa lite. Ska försöka få till min yoga och också köpa Frida Boisens  bok som jag är så sugen på.
Vi har lanserat nya kulörer på vårt linne så det är högtryck i webshopen just nu (reklam) – det är verkligen roligt att de är så uppskattade. Tack!

Önskar er en fin helg. Vad ska ni hitta på?

Kommentarer till “Om helgen och bilder från vårt hem

 1. Tack för dina inlägg, dina texter, dina bilder, din blogg, ditt instagram. Jag inspireras, värms och blir glad. Tack! Som starkskör är det starkt att ibland visa sig skör tänker jag. Jag är densamma och det sitter otroligt långt inne innan jag visar min sköra sida. För jag vill vara stark rakt igenom. Men det är ju ingen tänker jag. Inte egentligen. Det ger mig kraft. Tack igen.

 2. Hoppas du har en fin helg trots allt!

  Jag är också starkskör med en högkänslig personlighet och jag märker att så fort jag skriver på min instagram om att jag inte alltid är så där härligt harmonisk så avföljer en handfull (och då har jag knappt 200 följare). Men om jag skriver ett pepp och glatt inlägg så tillkommer det några istället.. Varför är det så? Är det någon som känner igen sig?

  Har inget svar på varför.. men kanske ska vi våga skriva mer om det som skaver också.. Jag kan förstå att man vill koppla av på instagram. Bli inspirerad och se vackra bilder och glömma bekymmer kanske.. men till slut får i alla fall jag en liten klump i magen.. Jag vill kunna vara ärlig om mitt liv utan att känna mig som en partypooper på instagram.

 3. Jag bli alltid så inspirerad av dina kallbad och tänker mycket på det! Helgen spenderar vi i stuga vid sjö så imorse tog jag chansen att kallbada! Väldigt uppfriskande och inte så kallt som jag trott! Härligt!!

 4. Tycker du ska kolla in halsbandet som Elin Nerpin designat “starkskör”.
  Elinnerpin heter hon på Instagram 😄

 5. Det låter som en fin plan för helgen <3
  Jag skall försöka att inte fly undan från de sakerna jag borde ta tag i… Att vara tonårs-mamma är utmanande, särskilt när man som föräldrar ute riktigt tycker att samma om gränser och uppfostran.

 6. Så vackra vyer i ditt hem!
  Önskar dig en helg av återhämtning! Blir samma här, vila och fokus på, att skrämma bort förkylningen!
  PS Älskar såna här vardagsbilder från ditt hem, och alltid en spännande tanke att låta rum byta plats! Inom Feng Shui är ett knep att byta plats på 27 saker i hemmet för att få förnyelse och ny energi. Om du inte vill flytta runt på hela bohaget, alltså 😉
  Kram

Kommentarer stängda