Tänk att jag känner allt så mycket nu. Det gör både förskräckligt ont och känns pirrande underbart på sina håll. Precis som det ska vara. Jag badar kallt i havet och duschar kokhett. Dricker citronvatten på morgonen och äter valnötsglass om kvällarna. Klär mig i blommigt, köper färgglada underkläder och pratar högt med Boris om hur dagen är.

Idag drog jag grodan bland mina Spirit Animal Cards. När jag fick den sist, någon gång i december, så brast jag ut i varm snorig gråt. Så var det inte denna torsdag. Jag blev alldeles varm i magen och nickade stilla.

“The frog and the water element are almost inseparable. The frog spends it’s first months entirely within it’s healing element., and then emerges to rest on land. But no matter how “earthly” the frog becomes, their need for cleansing and rejuvenation is regular. Frogs tends to become overworked and undernourished, so it’s vital that such sensitive creatures practice self-care. This card serves as a reminder that water helps us cleanse, forgive and release. Time to dive in… Frogs aren’t meant to carry a heavy load.”

Nä. Så är det. Jag ska inte bära runt på skiten helt enkelt. Bara dyka i och låta det rinna av mig.

Men något ytligt då. Du vet ju att vi behöver bägge två, eller hur?
Jag funderar på att flytta ner denna lampa till undervåningen. Byta plats för att få en känsla av förändring. Det är mest barnen som hänger i detta genomgångsrum mellan alla sovrum, ett rum för x-box och filmkvällar med kompisar. Visst blev det extra mysigt när vi la in mattan från Melimeli? Men, ett lampbyte med vardagsrummet på nedervåningen får det nog bli faktiskt …
Lampan är en Gubi som jag köpte på More i Varberg och soffan Le Grand Air från Rum21.

Kommentarer till “Om grodan och lampor

  1. Åh när jag såg de där korten här blev det svaret på något jag sökt så länge. Kort som får mig att känna “det är rätt”. TACK! Så vackert du skriver och så berörande. Du är fantastisk och inspirerande på många vis, framför allt i närvaron jag läser i dina ord.

  2. DU är så himla grym! Ville bara skriva det! Och att jag verkligen hoppas att allt blir bra 2018<3

    Kram
    HofP-Petra

  3. Har noen andre kort enn disse, men de er superfine og gode å ha. Hvis man tror på slikt, selvfølgelig! Og det gjør jeg jo 😉

Kommentarer stängda