Detta inlägg kan innehålla reklam för min egna verksamhet

Idag tog jag en paus från jullovet  och har nu städat och fixat som tusan i vår fina lilla butik.

Vintersolen sken in medans vi flög runt med sopkvastar och dammvippor.

Vi fick hjälp av Mir’s guddotter Engla och hennes Oscar. Turligt för oss för vi hade fullt upp bland nya produkter, massa ordrar och annat fix.

Men det måste ju finnas lite tid för fina foton också såklart.

En sväng om iklädd prickig klänning i vårt provrum…

Sådärja! Riktigt bra.

Mir har ett så spännande år framför sig. Hon tog till slut det stora steget – precis som jag gjorde för ett par år sedan – och sa upp sig från sin fasta anställning för att satsa helhjärtat på FGL och sig själv. Well Done!

Great minds think a like. Utan att stämt av innan hade vi klätt oss i samma kläder. Kimono/blazers och t-shirts som kommer in i sortiment senare i år samt jeans från Monki.

Resten av gänget drog iväg och jag städade lite till. Bland annat inne på vår tjusiga toalett. Kolla så fint vi har det här.
Vi har betonggolv och sedan har vi byggt upp väggar i svartmålade OSB-skivor, samma skivor vi även byggt flera bord av till butiken med.

Tvättfatet är köpt på Ikea och själva ställningen har vi designat själva. Vi tog lite spillvirke från OSB-skivorna och bad en hantverkare svetsa lite. Blev ju topp!
Extra piffigt med produkter från lokalt baserade företaget L:A Bruket också. Spegel från loppis.

En selfie – sedan larmat och låst. Visste du förresten att vi har en stor Sale hos FGL Store just. Massa finheter till halva priset.

 

Kommentarer till “Arbete mitt i jullovet

Kommentarer stängda