Hoppsan, det blev visst några dagars oplanerad bloggpaus. Beklagar detta.
Det är söndag och jag sitter skräddare i min soffa och äter bananpankakor från tallriken i knät. Min man åkte iväg för att åka skidor, barnen sover och hunden är bortlånad. Så märklig känsla att sitta här och äta utan att någon stirrar på mig. hahaha. Livet med hund alltså… Man fattar egentligen inte hur mycket jobb det är men när Boris inte är hemma så känner jag mig lite fri. Även om han sover mycket så vet jag att han helst vill leka, gå ut och gå eller tränas med och jag har alltid lite dåligt samvete över att jag borde erbjuda honom mer.
I alla fall. Ska göra det bästa jag kan av denna morgon. Lång promenad med podd i öronen och sedan ett varmt bad kanske?

Denna helg har varit fullmatad med festligheter då jag var på Varbergsgalan med mina vänner på fredagen och under lördagen åkte familjen på Melodifestivalen i Göteborg. Dags att samla ihop sig och ha en lugn söndag utan måsten. Har börjat kolla på serien The last of us och ska nog ägna några timmar åt detta. Har ni sett den?

Jaha, detta var ju ett ganska innehållsfattigt inlägg. Februari är en rätt trist månad tycker jag – ska vi dela in den i olika ämnen som jag skriver om? Hjälper ni mig lite på traven?
Har ni frågor eller önskemål om vad jag ska skriva om så lämna gärna ett avtryck i kommentarsfältet.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Om helgen – festligheter och vila

 1. Jag ser gärna ett inlägg om mathca, har precis köpt ett set men ej börjat använda. Hur jag gör ta, hur gör jag latte, vad mer kan det användas till?

  Kram

 2. Lite februaripepp; älskar denna lilla månad. Ljuset återvänder så märkbart, finns semlor att tillgå, skollov och våren är på god väg! Ha en fin dag!

 3. Skulle hemskt gärna vilja höra om historierna bakom dina tatueringar?
  Vad de betyder för dig och om du har planer på fler? Tycker de verkligen är så fina!
  Jätte tack för er podd,
  så generösa ni är och ärliga!

 4. Håller med om att februari mest är en längtan till vår. Sedan påminner jag mig om att jag ska njuta av alla dagar…
  Undrar över dina fina Grapelampa: Är det sant att det är väldigt svårt att få in en glödlampa? Nu tänkte jag dessutom köpa en mindre modell.. Tips och råd?
  Ett inlägg med tips om fina lampor vore välkommet!

 5. Vill gärna höra mer om din syn på kläder och konsumtion – älskar din stil och mode i allmänhet men tycker det är ett trixigt ämne, vill gärna höra dina kloka resonemang 🙂

 6. Lyssnade på andra avsnittet av er nya podd idag medan jag jobbade i keramikverkstan. Tycker mycket om den!
  Ni är ärliga och bjussiga på ett sätt som jag verkligen uppskattar.
  Roliga och allvarliga, och liksom behagliga att lyssna på. Spännande att höra era funderingar om allt högt och lågt ~ brynpermanent och inkasso.
  En fin mix inte alla behärskar. 5 av 5! ❤️💫

 7. En önskan till februari: Jag förstår att din familj, som min, lever med NPF. Ibland skriver du om utmaningarna och jag förstår att du ofta känner otillräcklighet. Mellan raderna läsare jag dock också att du/ni verkligen krigar för era barn och lyckats skapa förutsättningar. Jag tänker att det vore fint att läsa om detta och om vad det innebär att ni lyckats med trots utmaningarna.

 8. Hei!

  Jeg har et spørsmål angående en bluse du selger i butikken din, men finner ingen kontaktinformasjon der? Derfor stiller jeg spørsmålet her. Det gjelder “Dorthe Blus svart lava”, som er utsolgt i alle størrelser. Vil “Dorthe blus svart lava” komme for salg igjen? Er det eventuelt mulig å forhåndsbestille den i str. M?

  Og til dere som har kjøpt denne blusen: Hvordan var den i størrelsen?

  På forhånd tusen takk for svar, og god søndag til alle:-)

   1. Tusen takk for svar, K:-)

    Så glad for at blusen kommer inn igjen. Skal følge med i butikken din og slå til så snart jeg ser den er tilbake. Synes blusen er nydelig!