innehåller reklam för min egen verksamhet

Det är väldigt skönt att ha en arbetsplats att gå till varje dag tycker jag.
Lika mycket som jag tyckt om att jobba hemma under många år känns det nu riktigt bra att åka iväg hit och fokusera på arbete istället för hemmets måsten, barnen och  hunden.
Det händer så mycket här hela tiden och lokalen bubblar av energi.

Sedan jag anställde Theoni på halvtid så har jag nu en kollega som stöttar upp där jag inte själv inte räcker till.
Och vilken klippa hon är – helt fantastisk! Fixar allt – skruvar ihop hyllor, strukturerar upp dokument, packar, mailar – ja, hon klarar liksom allt och har kommit in i arbetet hur fort som helst. Otroligt tacksam.

Jag kan nu ägna mig åt sådant jag är bra på – vara mer i den kreativa processen och lyfta blicken för att ta oss framåt.

Idag har jag till exempel skapat ett riktigt bra paketerbjudannde på mina favoriter på tehyllan.

Man får tre påsar till ett bra pris och detta kommer fint förpackat med lite tekunskap. Ett vitt, ett grönt och ett örtte.

Jag har också fotat nya produkter – bland annat våra rökelser.

De kommer förpackade i en ljusrosa ask, 28 stycken i varhe för det sägs vara ett lyckonummer på Sri Lanka och har har eb brínntid på 50 minuter ungefär. Jag blev helt förälskad i den här doften då vi var på Sri Lanka  – de doftar kanel men det är inte doften av nygräddade kanelbullar jag menar dp utan mer än mild, kryddig, och rökig doft som är väldigt behaglig.

Så fint också ju. Har man ingen rökelsehållare så stoppar man ner den i jorden i en blomkruka bara.

Jag vill  ju berätta lite om processen också.

Det är Chandrika som gjort dem . Hon gör dem för hand i sitt kök på Sri Lanka. Alla stråhattar, stråväskor och rökelser har jag beställt och köpt av lokalt hantverk och direkt från lokalbefolkningen där jag rest. Jag har en tjej som bor på Sri Lanka som har hjälpt mig med det praktiska och det är även hon som tagit fotona på Chandrika. Tack Vera!! Jag ska betätta mer om henne en annan dag.

I alla fall –  man skapar dem på ett  traditionellt vis genom att en finmalen pasta av träkol och ett bindemedel (träpulver från bark) förs på en bambusticka. Vår är doftsatt med kanelolja så det är alltså bara naturliga ingredienser.

Så fint! Hoppas de säljer bra så jag kan beställa mer från dessa fina tjejer. Här finner du våra rökelser. 

Från det ena till det andra – från Sri Lanka och tillbaka till Varberg. När jag ändå skriver om KLco vill jag passa på och dela med mig av allt roligt som händer i höst.

Imorgon har jag en workshop med Katrin Bååth och den sålde slut på ett nafs, likaså Papperskonst med Sofia på Mokkasin, till och med det extra datum vi satte in. Kul!
Vi har fortfarande platser på workshopen med Livsjournalen – de kommer vara i butiken och signera böcker samma dag – 17 oktober.
I november kommer Malin Persson och hennes syster för att signera deras bok en lördag. Även Linda på @Årstidensbästa kommer hålla en workshop hos mig och så kommer @planbasedtbythess laga växtbaserad mat här i köket. Så kul!

Jag har en del privata teprovningar och coachning inbokat också på schemat så det blir en välfylld höst med inspirerande jobb.

Avslutar med en bild på vackra Ida. Hon var hos oss och hade en storseans för ett par veckor sedan och det blev en succé. Så lyckat. Jag blev väldigt  berörd och tagen av stunden och det kändes som att alla hade stor behållning av stunden tillsammans. Den här blev fullbokad på bara ett par timmar.
Är ni sugna på ett nytt tillfälle?

Idag sänder vi Ett Mjukare Varberg digitalt från våra lokaler så hakva dagen igår gick ut på att testa tekniken och göra sounscheck med alla deltagare som ska vara med och föreläsa eller uppträda i föreställningen. Vi har runt 500 stycken bokade redan och vi räknar med att det sitter flera stycken vid varje skärm och tittar. Så roligt att det lockat så många – hoppas vi har en möjlighet att sprida kunskap och inspiration som ger ringar på vattnet och skapar en mjukare värld att leva i.

Kommentarer till “På mitt jobb – erbjudande och annat fint

  1. Hej!
    Hittade inte workshopen med årstidens bästa på hemsidan? Undrar också om Thess kommer ha någon workshop utan at man behöver samla ett eget gäng?

Kommentarer stängda