Jag vet att jag utlovade en riktigt bra intervju idag men jag håller på den några dagar till för att komplettera med lite mer foton.

Tänkte jag skulle berätta lite om helgen istället.
Jag har hängt rätt mycket med den här tjejen – Anna Linton.

Tillsammans har vi varit regnbågsambassadörer och och hållt invigningstalet i Socitetsparken. Det kändes jättebra och blev väldigt lyckat. Vi hade matchat varandra med kläder, örhängen och skor. Och vi har ju samma frisyr också ju!

Dagen var full av kärlek och skojigheter i Varberg. En riktig folkfest!

Jag hörde att det var rekordlångt Pridetåg i år och längst fram gick Anna och jag och viftade med flaggorna. Så kul! Det var verkligen en mäktig och varm känsla. Så fint att det var så mycket barnfamiljer som anslöt för att fira kärleken och för att visa sin support till lika värde för alla.

Oj, oj vad varmt det var. Efter tåget så gick Anna och jag och tog ett dopp i havet och passade på att dricka kaffe hos Mir och Jake som nu har öppnat @farfarslycka i Kärleksparken. Så mysigt här!
Jag hade inte fått i mig en matbit på nästan hela dagen och det var inte bara talet på Pride som gjorde mig lite stressad. Jag hade också en annan uppgift att ta mig an denna dag och jag var rätt så pressad över den…

Anna fyller 40 år nästa vecka. Hennes man och bästis hade fixat världens fest i en bygdegård i hemlighet och mitt uppdrag var att ljuga henne full de senaste veckorna om att vi två skulle ut och äta på John’s och fira. Sedan skulle jag lura med henne ut till en bygdegård på landet i min bil. Phu!
Var alldeles skakig när vi körde in på grusgården där hennes familj och vänner tog emort med konfetti, sång och bubbel. Haha, men vilken överraskning!!! Hon anade inget!

Min stilguru – Lisa Burenius. I glittriga rosa dojor, sin mans brallor och en asiatisk röd top hon fyndat på loppis.

Det blev en riktigt lyckad fest och jag höll dagens andra tal efter kaffet. Så himla fint alltihop!!

Idag firar min man och jag 15 år tillsammans, jag gräver runt bland mina blommor, Jonas cyklar och barnen är iväg och badar. Kolla så gulliga jag och min syrra var på Getterön då vi var små förresten. Knäppte med mobilen då jag hämtade Otto hos mamma innan. Hoppas er helg varit fin.

Kommentarer till “Om helgen -Pride i Varberg och fest för Anna

  1. 🎉 grattis! Jag och Robert firar 18 år idag. Gifte oss i Varbergs kyrka. X

Kommentarer stängda